• In het groen
  • Overnachten mogelijk
  • Goed bereikbaar
  • Tot 600 personen

Over De Werelt

Een congrescentrum met Nederlands mooiste natuurgebied als achtertuin? Welkom bij De Werelt. Hier vind je alle rust en ruimte om inspiratie op te doen, kennis te delen en goede besluiten te nemen. Het recent gerenoveerde congrescentrum beschikt over een grote congreszaal (tot 600 personen) en 15 flexibele subruimtes. Tijdens de breaks wandel je zo de natuur in. En met een eigen restaurant, bar, lounge, buitenterras en 100+ hotelkamers kan je hier ook moeiteloos meerdaagse evenementen organiseren.

Ontdek de locatie

Je bent van harte welkom voor een locatiebezoek, we laten de mogelijkheden van deze locatie graag aan je zien. Uiteraard denken wij ook graag mee over de invulling van je evenement. 

Next Venue Garantiefonds

Deze locatie is te boeken in combinatie met het Next Venue garantiefonds voor evenementen. Het fonds biedt zekerheid bij onverwachte situaties en geeft je de mogelijkheid om je evenement kosteloos te verplaatsen bij calamiteiten. Dit is dé garantie die je nodig hebt om te boeken. Meer weten? Check hier hoe het werkt!

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!

Stel een vraag Bel 088 000 1521 Offerte aanvragen