Accountmanager Klein Zakelijk/Particulier

  • Verschillende locaties
  • 24/40 uur
  • HBO / VW Denkniveau
Vacancy overview

Ga jij aan de slag bij Next Venue?

Als accountmanager ben je hét visitekaartje van Next Venue. Vanuit deze rol ben je verantwoordelijk voor de verkoop van inspirerende klein zakelijke / particuliere evenementen..

Jij als Accountmanager

Onze Accountmanagers zijn het visitekaartje van Next Venue. Vanuit deze rol ben je verantwoordelijk voor de verkoop van inspirerende evenementen en bruiloften bij nieuwe en bestaande relaties. Je bedient zowel de klein zakelijke markt (MKB) als particuliere markt. Met behulp van onze nieuwste online tool stel jij het evenement samen, ontvang jij onze relaties op locatie, en presenteer je de mogelijkheden. Je maakt van het boeken een feestje, houdt het verkoop proces in de gaten. Na afloop zorg je voor een goede aftersales.

Kortom, je doet er alles aan om in de doelstelling van onze relaties te voorzien en te zorgen voor een ongeëvenaard evenement. Het werven van nieuwe relaties door middel van acquisitie en het uitbouwen van bestaande relaties (cross selling/upselling) is een belangrijk onderdeel van je takenpakket.

Je wordt onderdeel van een gedreven en gemotiveerd sales team van 10 personen. Het hoofdkantoor van de Next Venue zit in Barneveld waar ook een deel van het sales team gevestigd is. Uiteraard ben je veel onderweg om onze prachtige locaties aan onze relaties te laten zien.

Dit is iets voor jou omdat…

Jij bent een sales topper die de eerste stappen binnen sales heeft gezet. Je hart gaat sneller kloppen van hospitality. Je signaleert kansen en mogelijkheden en denkt mee over (nieuwe) evenementenprogramma’s en concepten. Je bent een echte teamplayer en voelt je als in een vis in het water in een groeiend bedrijf en een dynamische branche. Daarnaast vind je het een mooie uitdaging om nieuwe relaties te werven. Je bent een netwerker zonder drempelvrees en een echte ambassadeur voor Next Venue. Je werkt zelfstandig. Je bent ondernemend en een doorzetter. Je kunt je inleven in je klant. Daarnaast analyseer je de markt en de verkoopcijfers.

  • HBO werk- en denk niveau en 1-3 jaar relevante sales ervaring in de evenementenbranche, horeca, reisindustrie of F&B
  • Kunt analyses maken van de markt 
  • Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed in het Nederlands en Engels uitdrukken
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar 

 

Interesse?

Heb je interesse in deze functie, dan kun je dat kenbaar maken door een brief met cv te mailen naar hr@nextvenue.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze HR-afdeling. Marloes en Iris staan je graag te woord en zijn bereikbaar op, 088 - 0001521.

Marloes en Iris
hr@nextvenue.nl
088 - 0001521

Vacancy overview