Content Designer

 • Amersfoort/Barneveld
 • 40 uur
 • MBO/HBO denk- en werkniveau
Vacancy overview

Ga jij aan de slag bij Next Venue?

Ben jij een Content Designer wiens passie ligt bij het offline en online digitaal vormgeven? En lijkt het jou leuk om te werken in dé evenementenorganisatie van Midden-Nederland? Denk aan locaties zoals De Rijtuigenloods, Kasteel Duurstede en de Midden Nederland Hallen. Ben jij deze persoon? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Jij als Content Designer

Het bedenken én maken van toffe, doeltreffende creaties voor alle 14 evenementenlocaties plus ons hotel. Je hebt oog voor detail en of het nu gaat om drukwerk, digitale beelden of ontwerpen voor diverse media: hier ligt jouw talent! Als Content Designer ben je iedere dag met verschillende projecten bezig, zo is geen dag hetzelfde. Je werkt aan het ontwerpen van zowel de interne als externe communicatie. Samen met het team geef je iedere keer een andere draai aan thema’s en promo’s. Jij weet altijd een nieuwe en verrassende insteek te bedenken. Je bewaakt de huisstijl en vertaalt deze door naar echt alles wat er voorbijkomt. Van visitekaartjes tot aan bedrijfsauto wraps, promotie-uitingen en alles wat daartussen zit. Maar daar houdt het niet op, ook mag je helemaal los gaan op de website voor onze locaties. Volop afwisseling dus!

Het marketingkantoor is gevestigd in Amersfoort (bij De Rijtuigenloods) en in Barneveld (hoofdkantoor). Je komt in een team van 3 enthousiaste collega’s terecht. Naast de Marketing Manager bestaat het team uit een online marketeer en een allround content creator. Een jong en informeel team met veel ruimte voor eigen inbreng. In deze rol is er volop ruimte om je als professional verder te ontwikkelen.

Wij als Next Venue

Met 15 prachtige evenementlocaties biedt Next Venue inspirerende omgevingen voor ontmoetingen die ertoe doen. Wij helpen organisaties en mensen om op een indrukwekkende manier te verbinden. Met meerdere evenementenlocaties en evenementenconcepten voor zowel online, hybride als fysiek bijeenkomsten is er altijd een optie die aan de wensen voldoet.

Wij bieden jou

 • Een creatieve branche om in te werken
 • Een passend salaris bij jou ervaring en kennis
 • Een contract van 40 uur
 • Veel borrels en bedrijfsuitjes
 • Een breed georiënteerde baan met veel ruimte voor eigen inbreng

Jouw werkplek

Het marketingkantoor is gevestigd in Amersfoort (bij De Rijtuigenloods) en in Barneveld (hoofdkantoor). Je komt in een team van 3 enthousiaste collega’s terecht. Naast de Marketing Manager bestaat het team uit een online marketeer en een allround content creator. Een jong en informeel team met veel ruimte voor eigen inbreng. In deze rol is er volop ruimte om je als professional verder te ontwikkele

Dit is iets voor jou omdat…

 • Je hebt een relevante opleiding
 • Enige ervaring, bijvoorbeeld opgedaan door stages of werkervaring in een soortgelijke functie. Hierdoor kun je ons een spectaculair portfolio laten zien.
 • Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign zijn je vriend. Ook heb je gevoel voor de technische kant van het vak.
 • Tijdens het creatieve proces haal jij overal waar nodig zelf je informatie zodat je een goed resultaat kunt leveren.
 • Je kunt goed schakelen tussen grotere projecten en kleinere spoedklusjes die regelmatig aandacht van je vragen.

 

Marloes en Iris
hr@nextvenue.nl
088 - 0001521

Vacancy overview

Solliciteer nu

Sollicitatieformulier

Kies bestand
Kies bestand