Facilitair Medewerker Amersfoort/Barneveld

  • Amersfoort/Barneveld
  • 24/40 uur
  • MBO denk- en werkniveau
Vacancy overview

Ga jij aan de slag bij Next Venue?

Als Facilitair Medewerker bij De Rijtuigenloods in Amersfoort en de Midden Nederland Hallen in Barneveld ben jij verantwoordelijk voor het schoon en netjes houden van de werkvloer en het bijhouden van de voorraden.

Jij als Facilitair Medewerker Rijtuigenloods

Next Venue is op zoek naar een facilitair medewerker voor de Rijtuigenloods en de Midden Nederland Hallen. De Rijtuigenloods is een industriële evenementenlocatie, gelegen naast het Centraal Station Amersfoort. De Midden Nederland Hallen zijn gevestigd in Barneveld. In deze functie zorg je ervoor dat de locatie er goed verzorgd en onderhouden bij ligt, klaar voor een rondleiding van een klant of geslaagd evenement.

Als facilitair medewerker ben jij verantwoordelijk voor het schoon en netjes houden van de werkvloer en het bijhouden van de voorraden. Wanneer er mankementen zijn maak jij hier melding van en wordt er samen gekeken naar de oplossing. Je zorgt ervoor dat het interieur van de locaties er elke dag strak uitziet voor het volgende evenement. Daarnaast help je ook mee met het op- en afbouwen van de evenementenhallen door middel van plattegronden. Het schoonhouden van het buitenterrein behoort ook tot de werkzaamheden.

Vind jij het heerlijk om te zorgen voor een schone omgeving? En hou jij van afwisseling? Dan ben jij de topper die wij zoeken.

Wij als Next Venue

Je werkt met een team van collega’s met passie voor hun vak en waar met plezier wordt gewerkt. We zijn een bedrijf waar hard wordt gewerkt, maar waar ook veel wordt gelachen! Onze organisatie is sterk groeiend, dus we bieden je een jonge en dynamische werkomgeving, marktconform salaris, ruimte voor eigen initiatief en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Dit is iets voor jou omdat...

Je vindt het leuk om dingen te regelen en een bijdrage te leveren aan de optimale uitstraling van de locatie. Daarnaast ben jij tussen de 24 en 40 uur beschikbaar. Dit is een leuke vacature voor een starter of iemand die in het doelgroepregister staat.

  • Tussen de 24 en 40 uur per week beschikbaar
  • Woonachtig in (de omgeving van) Amersfoort/Barneveld
  • Je bent proactief, je denkt een stap verder
  • Je bent een schoolverlater of hebt 1 of 2 jaar werkervaring

 

Marloes en Iris
hr@nextvenue.nl
088 - 0001521

Vacancy overview

Solliciteer nu

Sollicitatieformulier

Kies bestand
Kies bestand