Partycoördinator

  • Verschillende evenementenlocaties
  • 38 uur
  • MBO werk- en denkniveau
Vacancy overview

Ga jij aan de slag bij Next Venue?

Als Partycoördinator ben je eindverantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende evenementen op verschillende locaties.

Jij als Partycoördinator

Als partycoördinator ben je eindverantwoordelijk voor de uitvoering van diverse evenementen. Je bent hét aanspreekpunt voor de opdrachtgever tijdens het evenement en weet het door sales opgestelde draaiboek uitstekend te vertalen naar de werkvloer. Je stuurt het team van medewerkers aan, weet problemen proactief op te lossen en handelt de partij ook administratief goed af.

Kortom, jij bent de regelaar die het evenement leidt en er voor zorgt dat de opdrachtgever na afloop met een zeer tevreden gevoel terugkijkt. Je start je loopbaan bij ons met de zakelijke events in Hotel de Werelt, zo leren we elkaar kennen, om daarna door te stromen naar een ‘eigen’ locatie.

Wij bieden een unieke werkplek voor gemiddeld 38 uur per week in een snelgroeiend en dynamisch bedrijf! Een inspirerend speelveld met ontelbare uitdagingen! Je bent onderdeel van een kwalitatief hoogwaardig team en je mag rekenen op collega’s met passie voor hun vak en uiteenlopende achtergronden van wie je elke dag leert!

Wij als Next Venue

Je werkt met een team van collega’s met passie voor hun vak en waar met plezier wordt gewerkt. We zijn een bedrijf waar hard wordt gewerkt, maar waar ook veel wordt gelachen! Onze organisatie is sterk groeiend, dus we bieden je een jonge en dynamische werkomgeving, marktconform salaris, ruimte voor eigen initiatief, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en training.

Dit is iets voor jou omdat...

Jij hebt een aangeboren talent voor gastvrijheid en weet elke keer de verwachtingen van de opdrachtgever te overtreffen!

  • Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding & minimaal 2 jaar relevante werkervaring
  • Je hebt ervaring en hebt gewerkt voor een grote diversiteit aan klanten
  • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel & capaciteiten om leiding te geven
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs, bent flexibel inzetbaar qua werktijden en hebt een certificaat Sociale Hygiëne of bent bereid dit te halen.

 

Interesse?

Heb je interesse in deze functie, dan kun je dat kenbaar maken door een brief met cv te mailen naar hr@nextvenue.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze HR-afdeling. Marloes en Iris staan je graag te woord en zijn bereikbaar op, 088 - 0001521.

Marloes en Iris
hr@nextvenue.nl
088 - 0001521

Vacancy overview