Schoonmaker

  • Verschillende evenementenlocaties
  • 20/40 uur
  • MBO werk- en denkniveau
Vacancy overview

Ga jij aan de slag bij Next Venue?

In deze functie ben jij zelfstandig verantwoordelijk voor de schoonmaak van verschillende (evenementen)locaties in Midden Nederland.

Jij als Schoonmaker

Voor onder andere het hoofdkantoor van Next Venue in Barneveld zijn wij op zoek naar een Schoonmaker/schoonmaakster voor 20-40 uur per week van maandag tot en met vrijdag. Werken in het weekend behoord tot de mogelijkheden. Je pakt allerlei voorkomende schoonmaakwerkzaamheden op in en rondom de locaties. Naast het hoofdkantoor zijn er ook andere locaties waar je schoonmaakwerkzaamheden verricht. Denk bijvoorbeeld aan de Midden Nederland Hallen in Barneveld of de Mauritskazerne in Ede. De werkzaamheden zijn divers en gebeuren in overleg met de locatiemanager. Je krijgt veel zelfstandigheid in deze functie en omdat je op veel verschillende locaties komt, leer je het hele bedrijf en alle collega’s kennen!

Wij als Next Venue

Je werkt met een team van collega’s met passie voor hun vak en waar met plezier wordt gewerkt. We zijn een bedrijf waar hard wordt gewerkt, maar waar ook veel wordt gelachen! Onze organisatie is sterk groeiend, dus we bieden je een jonge en dynamische werkomgeving, marktconform salaris, ruimte voor eigen initiatief, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en training.

Wij zoeken… jou!

Voor onder andere het hoofdkantoor van Next Venue in Barneveld zijn wij op zoek naar een Schoonmaker/schoonmaakster voor 20-40 uur per week van maandag tot en met vrijdag. Werken in het weekend behoord tot de mogelijkheden. 

  • Bent voor 20-40 uur per week beschikbaar 
  • Flexibel inzetbaar en bereid om naar verschillende locaties te gaan
  • Bent woonachtig in de omgeving van Barneveld
  • Bent in het bezit van een rijbewijs en auto
  • Zelfstandig en betrouwbaar

 

Interesse?

Heb je interesse in deze functie, dan kun je dat kenbaar maken door een brief met cv te mailen naar hr@nextvenue.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze HR-afdeling. Marloes en Iris staan je graag te woord en zijn bereikbaar op, 088 - 0001521.

Marloes en Iris
hr@nextvenue.nl
088 - 0001521

Vacancy overview