Sous-Chef voor onze Bistro
- Lunteren
- 24/38 uur
- MBO werk- en denkniveau
Ga jij aan de slag bij Next Venue?
Als Sous-Chef bereid je vol passie de gerechten met verse en kwalitatief hoogwaardige producten van PuurDichtbij voor onze Bistro.
Ga aan de slag als Sous-Chef voor onze Bistro bij De Werelt!
Heb jij altijd al gedroomd van je eigen restaurant? Hotel De Werelt is totaal gerenoveerd. Deze bijzondere plek, in de bossen gelegen, is een totaal beleving voor onze gasten door de mogelijkheden voor leuke activiteiten, de wellness en gym. Compleet met restaurant en bistro waar puur en eerlijk eten van lokale boeren en leveranciers uit de omgeving wordt geserveerd. Voor de Bistro zijn we op zoek naar een kok met passie. Kom jij ons team versterken?
Jij als Sous-Chef
Je bereidt vol passie de gerechten met verse en kwalitatief hoogwaardige producten van PuurDichtbij. Je bent samen met je collega-keukenmedewerkers verantwoordelijk voor het maken van de lekkerste gerechten op onze smoker en voor het bewaken van de kwaliteit. Als echte vakman/vrouw breng je creatieve ideeën in voor de menukaart en ben je altijd op zoek naar verbetering en de onvergetelijke culinaire ervaring die past bij het concept. Je hebt feeling en ervaring met de vegetarische keuken.
Wij als Next Venue
Je werkt met een team van collega’s met passie voor hun vak en waar met plezier wordt gewerkt. We zijn een bedrijf waar hard wordt gewerkt, maar waar ook veel wordt gelachen! Onze organisatie is sterk groeiend, dus we bieden je een jonge en dynamische werkomgeving, marktconform salaris, ruimte voor eigen initiatief, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en training.
Wij zoeken... jou!
Heb jij altijd al gedroomd van je eigen restaurant? Hotel De Werelt is totaal gerenoveerd. Deze bijzondere plek, in de bossen gelegen, is een totaal beleving voor onze gasten door de mogelijkheden voor leuke activiteiten, de wellness en gym. Compleet met restaurant en bistro waar puur en eerlijk eten van lokale boeren en leveranciers uit de omgeving wordt geserveerd. Voor de Bistro zijn we op zoek naar een kok met passie. Kom jij ons team versterken?
Naast dat dat je smaakpupillen bovengemiddeld ontwikkeld zijn, breng je ook het volgende mee:
- Afgeronde koksopleiding
- Minimaal 3 jaar relevante werkervaring en kennis van HACCP
- Creativiteit en een enorme passie voor koken
- Gastvrijheid stroomt door je aderen
- Je laat je niet gek maken en bent een echte teamplayer
- Inzetbaar, 24-38 uur per week (middag & avonduren, weekend)
Interesse?
Heb je interesse in deze functie, dan kun je dat kenbaar maken door een brief met cv te mailen naar hr@nextvenue.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze HR-afdeling. Marloes en Iris staan je graag te woord en zijn bereikbaar op, 088 - 0001521.
Marloes en Iris
hr@nextvenue.nl
088 - 0001521