Stage lopen bij Next Venue

  • Verschillende evenementenlocaties
  • 32/40 uur
  • MBO/HBO stage
Vacancy overview

Ga jij aan de slag bij Next Venue?

Op zoek naar een HBO of MBO stage in de evenementenindustrie? Wij zoeken stagiairs voor verschillende afdelingen die een onuitwisbare bijdrage willen leveren!

Jij als Stagiair(e)

Als stagiair leer je veel over de organisatie van evenementen. Wat denk je van een stage op Afdeling Sales: Je bedient zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Samen met je begeleider bezoek je de locatie, presenteer je de mogelijkheden en bespreekt de wensen en eisen van de klant.  Je adviseert en schetst de diverse mogelijkheden. Je leert kansen te signaleren, mee te denken over concepten. Daarnaast verzorg je onder begeleiding de offertes en bevestigingen.  Of zorg je liever voor de randvoorwaarden: Het exploiteren 20 historische locaties vraagt om excellente planning, logistiek en onderhoud. Je loopt stage op afdeling Facilitair. Je leert over: het beheer van de locaties, processen, bestellingen, inkoop, planning, vergunningen. Ook kun je bij ons terecht op afdeling Frontoffice, Marketing, HR of Financiën. Kortom, je leert bij ons van alles om bij te dragen aan een ongeëvenaard evenement. 

Je komt terecht in een enthousiast team dat jou begeleidt, een stagevergoeding en de mogelijkheid je te ontwikkelen in een boeiend bedrijf. Jij leert verantwoordelijkheid, zelfstandigheid met ruimte voor initiatief en competentieontwikkeling. 

Wij als Next Venue

Je werkt met een team van collega’s met passie voor hun vak en waar met plezier wordt gewerkt. We zijn een bedrijf waar hard wordt gewerkt, maar waar ook veel wordt gelachen! Onze organisatie is sterk groeiend, dus we bieden je een jonge en dynamische werkomgeving, marktconform salaris, ruimte voor eigen initiatief en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Dit is iets voor jou omdat…

Je aankomend schooljaar stage wilt lopen in de evenementenindustrie en een bijdrage wilt leveren aan de meest toffe evenementen in Nederland! 

  • Je bent 3e jaars HBO student(e) in de richting van Hotellerie, Events, Finance, Sales, Marketing, Facility Management of HR
  • Je bent minimaal 20 weken beschikbaar, voor 4-5 dagen in de week
  • Je sprankelt, bent doelgericht en staat stevig in je schoenen
  • Je bent onderdeel van het team en deelt de laatste ontwikkelingen vanuit je studie.

 

Marloes en Iris
hr@nextvenue.nl
088 - 0001521

Vacancy overview