Tuinman

  • Lunteren
  • 8/16 uur
  • MBO werk- en denkniveau
Vacancy overview

Ga jij aan de slag bij Next Venue?

Als Tuinman ben je verantwoordelijk voor het netjes houden van de tuin rondom het hotel. Benieuwd naar wat dit inhoudt? Lees dan verder!

Ga aan de slag als Tuinman (8-16 uur)

Hotel De Werelt is volledig gerenoveerd. Deze bijzondere plek, in de bossen gelegen, is een totaalbeleving voor onze gasten door de oneindige mogelijkheden die het hotel en haar omgeving biedt. Omgeven door natuur willen we nieuwe gasten ontvangen in totaal gerenoveerde kamers, een wellness, gym, met puur en eerlijk eten van lokale boeren en leveranciers en leuke mogelijkheden voor activiteiten in de omgeving. Help jij ons dit te realiseren?

Jij als Tuinman

We zijn op zoek naar iemand die kan helpen om de tuin rondom het hotel netjes bij te houden. Word jij blij van gras maaien, onkruid schoffelen of hortensia’s snoeien, zijn we op zoek naar jou!

Wij als Next Venue

Je werkt met een team van collega’s met passie voor hun vak en waar met plezier wordt gewerkt. We zijn een bedrijf waar hard wordt gewerkt, maar waar ook veel wordt gelachen! Onze organisatie is sterk groeiend, dus we bieden je een jonge en dynamische werkomgeving, marktconform salaris, ruimte voor eigen initiatief, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en training.

Wij zoeken... jou!

  • Jij bent zelfstandig
  • Hebt groene vingers
  • Bent een harde werker
  • Bent woonachtig in de omgeving van Lunteren

 

Interesse?

Heb je interesse in deze functie, dan kun je dat kenbaar maken door een brief met cv te mailen naar hr@nextvenue.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze HR-afdeling. Marloes en Iris staan je graag te woord en zijn bereikbaar op, 088 - 0001521.

Marloes en Iris
hr@nextvenue.nl
088 - 0001521

Vacancy overview