Casper Kemperman

Naam: Casper Kemperman
Leeftijd: 35 jaar
Woonplaats: Arnhem
Alleenstaand/verliefd/getrouwd: Samenwonend
Kinderen: nee
In dienst bij Next Venue sinds: 01-12-2023
Functie: Online Marketeer

Wat doe jij graag?
Waar ik blij van word is nieuwe mensen en culturen ontmoeten, avontuur op zoeken, reizen en mezelf ontwikkelen met online marketing.

Wat inspireert jou?
Waar ik inspiratie van krijg is ondernemend zijn, grenzen verleggen en in het diepe gegooid te worden met als doel iets neerzetten om trots op te zijn.

Wat is je grootste ergernis?
Iets waar ik me aan kan ergeren, is mijzelf niet kunnen zijn, op mijn tenen moeten lopen. Voor de rest ben ik altijd positief: elk nadeel heeft een voordeel.

Wat was je grootste blunder?
Een blunder is kleine foutjes maken met grote gevolgen. Zo schreef ik de achternaam van mijn vriendin verkeerd tijdens het boeken van een vlucht. De stress en teleurstelling die het gevolg waren, gun ik zelfs mijn grootste vijand niet (gelukkig heb ik die niet). 

Wat is het leukste wat je tijdens je werk hebt meegemaakt?
Teveel om op te noemen! Waar ik trots op ben mijn functie zo goed uitvoeren dat mijn baan niet meer nodig was. Daardoor had ik tijd om op wereldreis te gaan en te doen wat veel mensen wel willen, maar niet doen.

Waar droom jij van?
Ik droom ervan om iedere dag iets een beetje beter te doen. Zowel op het gebied van werken, maar ook koken, mensen te leren kennen, reizen. 

Jouw motto:
Elk nadeel heeft een voordeel

Waar kan men je voor wakker maken:
Zoetigheid, bijvoorbeeld pepernoten die ik nu aan het eten ben.

Werkervaring:
Ik ben in diverse branches werkzaam geweest, waardoor mijn kennis breed is. Begonnen in de modebranche, daarna zelf een bedrijf gestart in specerijen, een bedrijfje opgezet op het gebied van Facebook Marketing en in de trainingsbranche. En nu dus in de evenementenbranche, waar ik vroeger al interesse in had.

Waarom koos je voor een nieuwe stap in je carrière?
Ik wilde een soortgelijke functie in een bruisende branche met jongere collega’s die mij inspiratie geven en andersom. 

Wat spreekt je aan bij de Next Venue?
Next Venue is een bedrijf waar je trots op mag zijn. De korte lijntjes en grote doelen spreken mij aan. Impact maken en zorgen voor een onvergetelijke beleving die glimlachende bezoekers en medewerkers opleveren, is geweldig.