Veel gestelde vragen

 

Wat is Next Venue?
Next Venue is een platform waar je inspirerende evenementenlocaties vindt en boekt. Maar we bieden meer. Onze adviseurs denken bijvoorbeeld met je mee over de juiste locatie én de invulling van jouw event.

Wat maakt de locaties van Next Venue bijzonder?
In de eerste plaats de looks. Op het moment dat gasten aan komen lopen bij een Next Venue-locatie, sta jij meteen met 1-0 voor. Maar wat ook leuk is: elke locatie heeft een bijzonder verhaal dat je kunt verbinden met jouw evenement.

Zijn Next Venue-locaties duurzaam?
Yes. Elke locatie heeft een eigen duurzaamheidsprogramma, gericht op het terugdringen van de footprint. Ook werken Next Venue-locaties samen met lokale foodleveranciers en bieden ze kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Zijn Next Venue-locaties betrouwbaar?
Honderd procent. Alle locaties zijn aangesloten bij de Dutch Venue Association (DVA). Ze moeten daarvoor voldoen aan strenge eisen op het gebied van o.a. veiligheid en kwaliteit. Next Venue-locaties zijn bovendien financieel betrouwbaar en transparant als het gaat om offertes en facturen. Je weet precies wat je krijgt en waarvoor je betaalt.

Welke vragen kan ik stellen bij mijn zoektocht naar een geschikte locatie?
Verras ons maar! Geen vraag is te gek. Of het nu gaat over de locatiehuur, catering, techniek, decoratie of entertainment tijdens jouw evenement. Met ruim 25 jaar ervaring is de kans groot dat we je verder kunnen helpen.

Is boeken via Next Venue duurder dan via de locatie zelf?
Nee. Sterker nog. Je boekt bij Next Venue rechtstreeks bij de locatie. Zonder vertraging en zonder extra kosten. Lekker makkelijk toch?

Hoe krijg ik contact?
Bel met 088 - 000 15 21 en je krijgt een adviseur aan de lijn die met je meedenkt. Liever mailen? Vul het contactformulier in!