• Toplocatie in de Randstad
  • Indrukwekkend van binnen en buiten
  • Tot 400 personen
  • 10+ zalen

Over Het Oude Stadhuys

Dit is een eyecatcher! Alles aan deze locatie ademt historie. Dit vijftiende-eeuws monumentaal stadhuis is een locatie met allure die jouw evenement naar een hoger niveau tilt. Sprookjesachtig van buiten en voorzien van een sfeervol interieur met marmeren vloeren, glas-inloodramen en beroemde tapijtkunstwerken. Met deze locatie maak je indruk op je gasten. Ook ben je verzekerd van een succesvolle dag doordat de locatie veel zalen flexibel kan inzetten die allemaal voorzien zijn van de modernste technieken. Van alle gemakken voorzien!

Ontdek de locatie

Je bent van harte welkom voor een locatiebezoek, we laten de mogelijkheden van deze locatie graag aan je zien. Uiteraard denken wij ook graag mee over de invulling van je evenement. 

Next Venue Garantiefonds

Deze locatie is te boeken in combinatie met het Next Venue garantiefonds voor evenementen. Het fonds biedt zekerheid bij onverwachte situaties en geeft je de mogelijkheid om je evenement kosteloos te verplaatsen bij calamiteiten. Dit is dé garantie die je nodig hebt om te boeken. Meer weten? Check hier hoe het werkt!

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!

Stel een vraag Bel 088 000 1521 Offerte aanvragen