• Centraal in Den Haag
  • Klassiek rijksmonument
  • Voldoende parkeerplaatsen
  • Tot 400 personen

Over Het Spaansche Hof

Dit vijftiende-eeuws stadspaleis staat midden in de stad, maar biedt toch een oase van rust. Hier wil jij je zakelijke bijeenkomst organiseren! Hoge zalen en een warm, klassiek interieur geven jouw gasten vanaf de eerste minuut een prettig gevoel. Naast een grote plenaire zaal zijn er meerdere subruimtes beschikbaar voor break-out sessies of workshops. Elke ruimte heeft zijn eigen uitstraling en karakter, waardoor je steeds weer verrast wordt. Achter het paleis vind je een ruime, besloten binnentuin waar je heerlijk kunt borrelen. Ideaal!

Ontdek de locatie

Je bent van harte welkom voor een locatiebezoek, we laten de mogelijkheden van deze locatie graag aan je zien. Uiteraard denken wij ook graag mee over de invulling van je evenement. 

Next Venue Garantiefonds

Deze locatie is te boeken in combinatie met het Next Venue garantiefonds voor evenementen. Het fonds biedt zekerheid bij onverwachte situaties en geeft je de mogelijkheid om je evenement kosteloos te verplaatsen bij calamiteiten. Dit is dé garantie die je nodig hebt om te boeken. Meer weten? Check hier hoe het werkt!

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!

Stel een vraag Bel 088 000 1521 Offerte aanvragen