• Plug & play
  • Volledig ontzorgd
  • Vaste prijs
  • Teambuilding

Dit is de lekkerste studio van Nederland…

Licht uit. Spot aan. En… koken maar! Dat je tijdens een online event niet alleen informatie kunt delen, maar ook kunt werken aan teambuilding of het versterken van het wij-gevoel met relaties? Dat ontdek je in de nieuwste en lekkerste studio van Nederland.

Het gaat om de PuurDichtbij-kookstudio. Deze nieuwe studio van Next Venue vind je in de Midden Nederland Hallen. De studio is opgebouwd in het sfeervolle Grand Café en bestaat uit een prachtig gestyled kookeiland tegen een warm food decor. Dit is de plek waar straks jouw bestuurder, directeur of manager onder begeleiding van een chef-kok kan staan. Schort aan, pannen in de aanslag en koken. De uitdaging? Tover samen met je online publiek een heerlijke maaltijd in elkaar.

Veel plezier thuis
Thuis hoeft niemand iets van dit culinaire geweld te missen, dankzij de camera’s, schermen en studioverlichting rond het kookeiland. En het leuke is: iedereen kan meedoen. Alle medewerkers, klanten of relaties ontvangen namelijk vooraf een PuurDichtbij kookpakket thuis. Wie kroont zich tot de keukenprins of keukenprinses van jouw organisatie? En wie blijkt er stiekem nog geen eitje te kunnen bakken? Dat wordt duidelijk wanneer de regie één voor één de thuiskokers op het scherm tovert.

Teamuitje of relatie-evenement
Een online food evenement in de kookstudio is het originele teamuitje of relatie-evenement van dit moment. Want zeg nou zelf: eten verbindt en houdt iedereen bezig. Op deze manier versterk je het wij-gevoel in een tijd waarin we noodgedwongen afstand van elkaar houden. Tussen het koken door is er natuurlijk alle gelegenheid om ook een serieuze of strategische boodschap over te brengen of ervaringen van het afgelopen jaar met elkaar te delen. 

Plug & Play & fixed price
Het handige aan de studio is dat je als organisator helemaal ontzorgd wordt. De studio is plug & play, er staat een chef-kok klaar voor de culinaire begeleiding en ook alle technische faciliteiten en support zijn inbegrepen. Je betaalt daarvoor een fixed price, opgebouwd uit een vaste prijs voor de studio en een prijs per deelnemer voor de foodpakketten. Geen verrassingen achteraf dus.

Vier all-in studio formats
De PuurDichtbij-kookstudio is slechts één van de vier nieuwe studioconcepten van locatieplatform Next Venue. Je kunt ook gebruikmaken van de interactieve Studio Interactive XL, een Stream Studio of de Talkshow Studio. Met deze studiconcepten speelt Next Venue in op de toegenomen vraag naar hybride en online events. Bijzonder is dat alle formats plug & play zijn en all-in prijzen kennen. Door gebruik te maken van het Garantiefonds kun je bovendien kosteloos annuleren of verplaatsen.

Direct contact voor vrijblijvend advies? info@nextvenue.nl 088 000 15 21

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!

Stel een vraag Bel 088 000 15 21 Offerte aanvragen