Goed voorbereid aan de slag!

‘1,5 meter-concepten, live streaming & veiligheidsrichtlijnen.'

Kennis uitwisselen, netwerken en na afloop netwerken als van ouds maar dan op een veilige manier, het kán. Evenementen organiseren waarbij mensen met gepaste afstand toch samenkomen is mogelijk. Ook voor zakelijke bijeenkomsten met groepen groter dan 30 personen zijn er voldoende mogelijkheden: De locaties van Next Venue zijn zo ingericht dat veiligheid gewaarborgd is.  

1,5 meter-concepten mét beleving
Om het maximale uit jouw evenement te halen heeft elke Next Venue locatie zijn eigen 1,5 meter-concept uitgewerkt. Door een individuele benadering kunnen we elke locatie zo efficiënt mogelijk inzetten om van jouw evenement een bijzondere ervaring te maken voor de gasten. Er zijn tekeningen gemaakt van opstellingen waarbij je overal in de locatie, op elk moment van de dag, de anderhalve meter afstand naar gasten kunt garanderen zonder hierbij in te leveren op sfeer of intimiteit. We kijken hierbij graag samen met jou naar je wensen, zodat de juiste locatie voor jouw gezelschap kan worden gekozen. Zo zijn er locaties geschikt voor kleine groepen zoals teambuildingdagen of workshops, maar ook groter denken behoort tot de mogelijkheden. We hebben locaties die een congres tot 600 personen op een verantwoorde en veilige manier mogelijk maken, waarbij we bezoekers verdelen over meerdere ruimtes. 

De trend van nu: online publiek
De locaties van Next Venue beschikken over alle faciliteiten om een succesvolle webconferentie mogelijk te maken. Of wat dacht je van een hybride event? Waarbij een deel van je doelgroep fysiek aanwezig is en een deel het evenement volgt middels een livestream. Wij hebben voor elk type videoconferencing een passende oplossing. Voor verdere informatie, beschikbaarheid en een op maat gemaakte offerte, neem contact met ons op!

Richtlijnen voor ieders veiligheid
De richtlijnen van het RIVM worden nauwlettend opgevolgd, daarbij is er ook een hygiëne- en veiligheidsregels opgesteld vanuit Next Venue. Een veilig evenement is enkel mogelijk met inspanning van alle betrokkenen, daarom bespreken we deze graag met opdrachtgevers om de mogelijkheden te verkennen. Samen maken we een veilig evenement mogelijk! 

Protocollen
Mogen zakelijke bijeenkomsten met meer dan 30 gasten plaatsvinden op een locatie van Next Venue? Ja. Dat mag. En dat kan ook nog eens uiterst veilig. Naast de richtlijnen vanuit de overheid volgt Next Venue het protocol van Eventplatform; het overkoepelend platform van branche- en vakorganisaties in de zakelijke evenementenbranche. 

Nog meer garantie?
Check het Next Venue garantiefonds voor evenementen. Het fonds biedt zekerheid bij onverwachte situaties en geeft je de mogelijkheid om je evenement kosteloos te verplaatsen bij calamiteiten. Dit is dé garantie die je nodig hebt om juist nu te boeken. Meer weten?
Check hier hoe het werkt!

Direct contact voor vrijblijvend advies? info@nextvenue.nl 088 000 15 21

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!

Stel een vraag Bel 088 000 15 21 Offerte aanvragen