• 4K scherm
  • Inclusief regieruimte
  • Strak en modern ingericht
  • 2.500m2 vloeroppervlakte

Over Next Qube

Next Qube is een ready-to-go-setting voor jouw volgende evenement. Creëer blijvende herinneringen en ontgrendel nieuwe niveaus van fysieke, hybride en online evenenmenten. 

Met 2.500 vierkante meter vloeroppervlakte, een interactieve studio en mindblowing licht en geluid organiseer jij moeiteloos een onvergetelijk event. Alles staat al voor je klaar.

Ready, set, go!

Next Qube biedt je een plug-and-play zaal met 3 grote schermen, een podium en zitplaatsen voor 750 gasten. Denk je groter? Geen probleem. Dan trekken we het naastgelegen paviljoen er voor je bij. Daar kan je ook mooi een inspiratieplein, foodplaza of beursvloer realiseren. Dit maakt Next Qube de perfecte locatie voor bijvoorbeeld congressen, personeelsbijeenkomsten en meet-ups!

Bekijk de brochure Bekijk de technische specificaties

Share, stream en connect.

In Next Qube neem je jouw publiek moeiteloos mee. Of ze nu live in de zaal zitten, thuis acher het scherm of allebei. De Qube beschikt namelijk over turnkey studiofaclititeiten. Creëer een interactief programma waarbij je moeiteloos kijkers of online sprekers betrekt in je fysieke evenement.

Next Venue Garantiefonds

Deze locatie is te boeken in combinatie met het Next Venue garantiefonds voor evenementen. Het fonds biedt zekerheid bij onverwachte situaties en geeft je de mogelijkheid om je evenement kosteloos te verplaatsen bij calamiteiten. Dit is dé garantie die je nodig hebt om te boeken. Meer weten? Check hier hoe het werkt!

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!

Stel een vraag Bel 088 000 1521 Stel jouw offerte samen