Accountmanager Groot Zakelijk

  • Barneveld
  • 32/40 uur
  • HBO / VW Denkniveau
Vacature overzicht

Ga jij aan de slag bij Next Venue?

Als accountmanager ben je hét visitekaartje van Next Venue. Vanuit deze rol ben je verantwoordelijk voor de verkoop van inspirerende groot zakelijke evenementen.

Jij als Accountmanager Groot Zakelijk

Bent het visitekaartje van Next Venue. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van inspirerende evenementen bij nieuwe en bestaande relaties. Je bedient de groot zakelijke markt.

Dit ga je doen

Met behulp van onze nieuwste online offertetool stel jij evenementen samen, ontvang jij onze relaties op locatie en presenteer je de mogelijkheden (inrichting, AV-techniek, F&B). Je ondersteunt het boekingsproces en houdt het verkoopproces in de gaten. Samen met projectmedewerkers regel je dat het evenement goed voorbereid wordt. Na afloop zorg jij voor een goede aftersales.

Het werven van nieuwe relaties door middel van acquisitie en het uitbouwen van bestaande relaties (cross selling/upselling) is een belangrijk onderdeel van je takenpakket.

Wij bieden

Een dynamische omgeving (Next Venue heeft 15 evenementenlocaties in haar portfolio), een enthousiast team, leuk bedrijf met aandacht voor vitaliteit en ondersteuning in je ontwikkeling.

Dit is iets voor jou omdat…

Je hart harder gaat kloppen van evenementen en hospitality. Je weet hoe je vanuit een servicegerichte benadering kunt verkopen, je het leuk vindt om te scoren, je met ideeën komt en je (sales) kansen ziet bij nieuwe initiatieven en concepten die wij uitrollen.

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol (of het is een logische stap)
  • Je durft initiatief te nemen
  • Je weet met sales- / CRM-systemen te werken en bent zorgvuldig
  • Je bent minimaal voor 32 uur beschikbaar. 

Ben jij geïnteresseerd in de functie en wil jij komen werken bij Next Venue? Stuur dan vrijblijvend een brief met CV naar hr@nextvenue.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze HR-afdeling. Isabel en Jeanine staan je graag te woord en zijn bereikbaar op, 088 - 000 15 21.Vacature overzicht

Solliciteer nu

Sollicitatieformulier

Kies bestand
Kies bestand