Coördinator Daghoreca

  • Ede
  • 32/40 uur
  • HBO werk- en denkniveau

Word jij onze nieuwe Coördinator Daghoreca?

De Proefzaken liggen gelegen in bijzondere gebouwen. Het zijn bierlokalen waar Kleiburg geschonken wordt, Kloosterbier uit de Bijlmer. De Proefzaken bieden daarnaast een kleine kaart voor lunch en diner met lokale producten! Bij 2 van De Proefzaken is een VR Room aanwezig, waar groepen interactief kunnen spelen in de virtuele wereld. Het Centraal Ketelhuis is een lunchcafé wederom gevestigd in een bijzonder gebouw. Hier kan men terecht voor een lunch of high tea.

Jij als Coördinator Daghoreca

Je bent eindverantwoordelijk voor de aansturing van de diverse Proefzaken / VR Rooms. Jij geeft leiding aan de assistent bedrijfsleiders, houdt contact met interne en externe leveranciers, stuurt op de weekcijfers, omzet, personeel en inkoop en daarnaast houd jij de diverse marges in de gaten. Je schakelt met het hoofdkantoor over openstaande diensten, piekdagen, vacatures, verlof en de Socials. Daarnaast regel jij de jaarlijkse horecatrainingen o.a. gastvrijheidstrainingen, wijncursussen en barista cursussen. Je zorgt voor een reviewcijfer van een 8 of hoger op de diverse sites.

Jij bent extravert, representatief, besluitvaardig en durft naar voren te stappen in een organisatie waarin nog niet alle processen vastomlijnd en uitgeschreven zijn. Je weet wat er speelt op de diverse locaties Je zorgt voor orde en structuur zodat de kwaliteit gewaarborgd is en weet daarnaast een collegiale sfeer te bewaken. Je zet de collega’s in hun kracht en in hun verantwoordelijkheden. Je kijkt vooruit en signaleert hiaten waardoor je snel kunt schakelen in onverwachte zaken.

Een unieke werkplek voor 32 - 40 uur per week in een snelgroeiend en dynamisch bedrijf. Een inspirerend speelveld met ontelbare uitdagingen! Je bent onderdeel van een kwalitatief hoogwaardig team en je mag rekenen op collega’s met passie voor hun vak en uiteenlopende achtergronden van wie je elke dag leert.

Dit is iets voor jou omdat…

Gastvrijheid zit in je bloed en dit straal je ook uit naar je gasten en collega’s. Je bent flexibel en hebt een enorme passie voor de horeca en je draait al een paar jaar mee op de werkvloer en bent toe aan de volgende stap.  

  • HBO werk- en denkniveau, verkregen door een relevante opleiding of werkervaring als (ass.) bedrijfsleider of soortgelijke functie.
  • Denken in processen en oplossingen. Oorzaak en gevolg goed kunnen overzien 
  • Innovatief vermogen, vindingrijkheid, een scherpe kijk op het bewaken en beperken van kosten
  • Doorzettingsvermogen, een flexibele mentaliteit en volharding zijn vereist.

Solliciteer nu

Sollicitatieformulier

Kies bestand
Kies bestand