Hulpkok Mauritskazerne in Ede
- Ede
- 8-16 uur
- MBO denk- en werkniveau
Ga jij aan de slag bij Next Venue?
Next Venue is een toonaangevende speler in de Nederlandse evenementen- en horecabranche. Jaarlijks faciliteren we in onze monumentale, industriële en circulaire locaties honderden evenementen voor gezelschappen van 50 tot 5.000 personen. Daarnaast zijn we actief in catering en dag horeca.
Jij als Hulpkok
Je helpt mee met het bereiden en serveren van een gezonde lunch voor gemiddeld 50 gasten per dag. Denk aan verse salades en een buffet met verantwoorde producten. Je werkt in een klein, gezellig team waarbij motivatie belangrijker is dan ervaring. Deze functie is bij uitstekend geschikt voor een ouder persoon die het leuk vindt om in de keuken te staan.
Wij als Next Venue
Next Venue is dé evenementenorganisatie van midden Nederland. Met 15 unieke locaties organiseren wij jaarlijks circa 1.500 evenementen, variërend van intieme bruiloften tot grootschalige bedrijfsevenementen. De locaties, innovatieve faciliteiten, bijzondere foodconcepten en enthousiast personeel maakt dat Next Venue een succesvolle speler in de evenementenbranche is. Wij zijn een ondernemend en dynamisch bedrijf. Een inspirerend speelveld met ontelbare uitdagingen! Je bent onderdeel van een kwalitatief hoogwaardig team en je mag rekenen op collega’s met passie voor hun vak.
Wat bieden wij
- Een fijne werkomgeving in de sfeervolle Mauritskazerne
- Werktijden die goed te combineren zijn met andere bezigheden
- Gezellige en collegiale sfeer in een klein team
- Een rol met veel voldoening, waarbij gezond koken centraal staat