Manager Keuken

  • Barneveld
  • 38 uur
  • HBO denk- en werkniveau
Vacature overzicht

Ga jij aan de slag bij Next Venue?

Als Manager Keuken ben je verantwoordelijk voor het efficiënt leiden van onze keuken, waarbij je een team van keukenmedewerkers aanstuurt en zorgt voor een vlotte en kwalitatieve service.

Wij

De Midden Nederland Hallen is onderdeel van Next Venue, een toonaangevende speler in de Nederlandse horeca- en evenementenbranche. Jaarlijks faciliteren we in onze monumentale, industriële en moderne locaties circa 1.100 evenementen voor gezelschappen van 50 tot 5.000 personen. Uitblinken in beleving, gastvrijheid en kwaliteit zijn daarbij kernwaarden.

Studio 100 brengt de grensverleggende musical 40-45 naar Nederland. 40-45 de Musical gaat in september in première in Midden Nederland Hallen in Barneveld.

Om deze productie en onze andere evenementen tot een groot succes te maken zijn wij op zoek naar een fulltime Manager Keuken.

Jij als Manager Keuken

  • Minimaal MBO-niveau met 1-3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Sterke achtergrond in keukenmanagement, bij voorkeur binnen de fastfood branche of cateringindustrie.
  • Uitstekende vaardigheden in proces management in voedselbereiding.
  • Goede tijdsplanning en -beheersing in het proces.
  • Grondige kennis van kwaliteitscontrole op product.
  • Ervaring met inkoop en bestellingen.
  • Bekendheid met HACCP-registratie en rapportage.

De rol

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren Manager Keuken om ons team te versterken. Als Manager Keuken ben je verantwoordelijk voor het efficiënt leiden van onze keuken, waarbij je een team van keukenmedewerkers aanstuurt en zorgt voor een vlotte en kwalitatieve service. Deze functie vereist een sterke achtergrond in keukenmanagement, bij voorkeur binnen de fastfood branche of cateringindustrie.

  • Leiding geven aan een team van keukenmedewerkers, waaronder productie, publiekscatering en afwas.
  • Dagelijkse verantwoordelijkheid voor mise en place en uitgifte van service in het restaurant, met een gemiddelde van 200 couverts per shift.
  • Sturen van processen en waarborgen van kwaliteit, veiligheid en hygiëne.
  • Verantwoordelijkheid voor bestellingen en voorraadbeheer.
  • Rapporteren en controleren van HACCP-registraties.

Ben jij een gedreven en ervaren Manager Keuken, die klaar is voor een nieuwe uitdaging binnen een dynamische omgeving, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! We kijken ernaar uit om van je te horen!

Reageer direct!

Heb je interesse, dan kun je dat kenbaar maken door een brief met cv te mailen aan Twan via twan.vanvoorst@nextvenue.nl of bellen naar 088-0001850.

Twan van Voorst
twan.vanvoorst@NextVenue.nl
088-0001850

Vacature overzicht

Solliciteer nu

Sollicitatieformulier

Kies bestand
Kies bestand