Restaurant Coördinator

  • Barneveld
  • 32-38 uur
  • HBO denk- en werkniveau
Vacature overzicht

Ga jij aan de slag bij Next Venue?

Als Restaurant Coördinator ben je verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken in ons restaurant.

Wij

De Midden Nederland Hallen is onderdeel van Next Venue, een toonaangevende speler in de Nederlandse horeca- en evenementenbranche. Jaarlijks faciliteren we in onze monumentale, industriële en moderne locaties circa 1.100 evenementen voor gezelschappen van 50 tot 5.000 personen. Uitblinken in beleving, gastvrijheid en kwaliteit zijn daarbij kernwaarden.

Studio 100 brengt de grensverleggende musical 40-45 naar Nederland. 40-45 de Musical gaat in september in première in Midden Nederland Hallen in Barneveld.

Om deze productie en onze andere evenementen tot een groot succes te maken zijn wij op zoek naar een parttime Restaurant Coördinator (32-38 uur verdeelt over 5 dagen).

Jij als Restaurant Coördinator

  • Minimaal MBO-niveau met 1-3 jaar ervaring in een soortgelijke leidinggevende functie.
  • Sterke achtergrond in F&B management.
  • Uitstekende vaardigheden in restaurant management.
  • Goede tijdsplanning en -beheersing in het proces.
  • Grondige kennis van kwaliteitscontrole op product en service.
  • Ervaring met inkoop en bestellingen.
  • Bekendheid met financiële afdrachten en kassa afhandeling.
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel naar het bedieningsteam als naar het keukenteam.

De rol

Wij zijn op zoek naar een gedreven en ervaren Restaurant Coördinator om ons team te versterken. Als Restaurant Coördinator ben je verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken in ons restaurant. Deze functie vereist een sterke achtergrond in F&B management en ervaring in een soortgelijke leidinggevende functie.

  • Verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken in het restaurant.
  • Fungeren als de schakel tussen keuken en bediening, en zorgen voor een soepel verloop van de service.
  • Aansturen van medewerkers in de bediening en zorgen voor een correcte personeelsbezetting.
  • Verantwoordelijk voor inkoop van dranken en het beheer van voorraden.
  • Zorgen voor een correcte afhandeling van de kassa.
  • Actieve deelname aan de dagelijkse operatie van het restaurant.

Ben jij een enthousiaste en ervaren Restaurant Coördinator die klaar is voor een nieuwe uitdaging binnen een dynamische omgeving, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! We kijken ernaar uit om van je te horen!

Reageer direct!

Heb je interesse, dan kun je dat kenbaar maken door een brief met cv te mailen aan Twan via twan.vanvoorst@nextvenue.nl of bellen naar 088-0001850.

Twan van Voorst
twan.vanvoorst@NextVenue.nl
088-0001850

Vacature overzicht

Solliciteer nu

Sollicitatieformulier

Kies bestand
Kies bestand