Senior Office/HR Manager

  • Barneveld
  • 32/40 uur
  • HBO / VW Denkniveau

Ga jij aan de slag bij Next Venue?

Next Venue is op zoek naar een doortastende Office/HR Manager, tevens MT lid voor de afdelingen financiën, facilitair en HR.

Next Venue is een toonaangevende speler in de Nederlandse evenementen- en horecabranche. Jaarlijks faciliteren we in onze monumentale, industriële en circulaire locaties honderden evenementen voor gezelschappen van 50 tot 5.000 personen. Van bruiloften tot zakelijke congressen. Daarnaast zijn we actief in catering, hebben we eigen hotels, lunchrooms en restaurants.

Jij als Office/HR Manager

Je gaat bij ons aan de slag als verantwoordelijke voor de HR-afdeling, bestaande uit 4 collega’s (waaronder deze positie). Het betreft een allround HR-functie: Je bent verantwoordelijk voor het meedenken, opzetten en uitvoeren van het HR-beleid, goede uitvoering van de HR-administratie en verzuimbegeleiding, voert sollicitatiegesprekken en geeft advies op diverse lagen. Daarnaast vallen ook de financiële en facilitaire afdelingen onder jouw zorg:  je bewaakt de processen, de inkomsten en de uitgaven. Als MT lid ben je de schakel tussen directie en medewerkers. Dit alles doe jij vanuit het hoofdkantoor in Barneveld.

Wij als Next Venue

Wij bieden een unieke werkplek voor 32 - 40 uur per week in een snelgroeiend en dynamisch bedrijf. Een inspirerend speelveld met ontelbare uitdagingen! Je bent onderdeel van een kwalitatief hoogwaardig team en je mag rekenen op collega’s met passie voor hun vak en uiteenlopende achtergronden van wie je elke dag leert.

Dit is iets voor jou omdat…

Jij hebt een extravert karakter, bent hands-on, besluitvaardig en durft naar voren te stappen in een organisatie waarin niet alle processen vastomlijnd en uitgeschreven zijn. Collega’s kunnen bij jou terecht met hun vragen en ervaren jou als alert, proactief, flexibel en accuraat. Je pakt dingen zakelijk aan, maar verliest de menselijke kant niet uit het oog. Je neemt je verantwoordelijkheden en helpt anderen hetzelfde te doen. Je maakt jezelf nieuwe kennis snel eigen en kunt mensen meenemen in je enthousiasme.

De perfecte match

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding op het gebied van HR of bijpassende opleiding
  • Je hebt enkele jaren ervaring binnen het HR werkveld
  • Je kan snel je weg vinden in diverse ERP systemen zoals AFAS
  • Je bent administratief sterk en nauwkeurig
  • Je bezit voldoende sociale vaardigheden om onze medewerkers te motiveren, tegenstellingen te overbruggen en weerstanden te overwinnen
  • Je bent empathisch maar weet altijd ons bedrijfsbelang voor ogen te houden
  • Je bent innovatief en hebt een scherpe kijk op het bewaken van kosten

Heb je interesse, dan kun je dat kenbaar maken door een brief met cv te mailen aan Isabel en Jeanine via hr@nextvenue.nl. Voor meer informatie op nextvenue.nl

Kies bestand
Kies bestand
Vacature overzicht

Senior Office/HR Manager

Next Venue is op zoek naar een doortastende Office/HR manager, tevens MT lid voor de afdelingen financiën, facilitair en HR.Vacature overzicht