Sous-Chef

  • Garderen
  • 38 uur
  • MBO werk- en denkniveau

Ga jij aan de slag bij Hotel de Werelt Garderen?

Als Sous-Chef ga je samen met onze chef kok leiding wil geven aan het keukenteam en zorg je ervoor dat er lekker gewerkt kan worden met het team en heerlijk genoten kan worden door onze gasten. 

Ga aan de slag als Sous Chef Hotel De Werelt Garderen!

Sinds augustus dit jaar geeft Oscar Grift als chef kok leiding aan onze keuken, het team bestaat uit vaste eigen medewerkers maar ook uit vaste zzp'ers. Dit zodat we altijd met voldoende mensen aan het werk zijn. De komst van onze nieuwe chef is gepaard gegaan met diverse positieve veranderingen in de keuken, maar vooral met veel collegilaiteit, rust, duidelijkheid & een hele fijne sfeer in het team en met de andere afdelingen. We zoeken iemand die daarin Oscar aanvult & ondersteund. Is dat iets voor jou?

Jij als Sous-Chef

We kunnen hier natuurlijk allerlei kwalificaties neerzetten van wat we zoeken,

maar als je voldoende werkervaring hebt als zelfstand werkend kok en toe bent aan een nieuwe stap of al ervaring hebt als sous chef, dan ben je al bekend hiermee : )

  • Minimaal 2 - 5 jaar ervaring

Wij als Hotel de Werelt Garderen

Hotel de Werelt Garderen is gelegen te midden van de Veluwse bossen, goed bereikbaar op slechts 15 min vanaf Apeldoorn.

Onze werksfeer is te kenmerken als gepast maar informeel. Iets dat onze gasten (zowel zakelijk, vergadergasten en individuele gasten) erg waarderen. Verbetering is iets dat wij continue nastreven, op een positieve wijze. Zodat uitdaging zorgt voor extra werkplezier voor iedereen die hier werkzaam is. 

Het hotel biedt 97 hotelkamers, 15 vergaderzalen, grand café, restaurant, terrassen, verwarmd buitenzwembad (in de zomermaanden), wellness en daarnaast verhuren wij 48 bungalows op Bospark Garderen, direct naast ons hotel. 

Wij zoeken... jou!

Merendeel van onze medewerkers maken al jaren deel uit van ons team. Collega's die fijn samenwerken, iets voor elkaar over hebben en plezier hebben in wat ze doen.

Lijkt je het wat om deel uit te maken van ons team en onze uitdaging? Reageer dan op onze vacature. Bel of mail gerust voor wat meer informatie.

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in de functie en wil jij komen werken bij Next Venue? Isabel en Jeanine van onze HR-afdeling helpen je graag verder!

Kies bestand
Kies bestand
Zoek op :
Onze vacatures
Ontbijt Medewerker Bediening | Hotel de Werelt Garderen Lees meer en solliciteer

Als ontbijt medewerker bediening zorg jij ervoor dat onze gasten genieten van een goed verblijf. Je draagt zorg voor een vriendelijk ontvangst draagt het concept van de Werelt uit.

  • Garderen
  • 8/38 uur
  • MBO werk- en denkniveau
Sous Chef | Hotel de Werelt Garderen Lees meer en solliciteer

Als Sous-Chef ga je samen met onze chef kok leiding wil geven aan het keukenteam en zorg je ervoor dat er lekker gewerkt kan worden met het team en heerlijk genoten kan worden door onze gasten. 

  • Garderen
  • 38 uur
  • MBO werk- en denkniveau
Nacht receptionist | Hotel de Werelt Garderen Lees meer en solliciteer

Ter uitbreiding van ons nachtteam zijn wij op zoek naar een collega. Benieuwd naar wat dit inhoudt? Lees dan verder!

  • Hotel de Werelt Garderen
  • 8/24 uur
  • MBO werk- en denkniveau
F&B Manager | Hotel de Werelt Lunteren Lees meer en solliciteer

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het leidinggeven aan en organiseren van alle F&B outlets binnen Hotel de Werelt.

  • Lunteren
  • 38/40 uur
  • MBO werk- en denkniveau
Afwashulp | Hotel de Werelt Lunteren Lees meer en solliciteer

Voor onze spoelkeuken in Lunteren zoeken wij een enthousiaste afwashulp die achter de schermen alles tot in de puntjes wil verzorgen.

  • Lunteren
  • 16/38 uur
  • MBO denk- en werkniveau
Coördinator/Voorbereider Nieuwe Projecten Lees meer en solliciteer

Als Coördinator/Voorbereider Nieuwe Projecten zorg jij er voor dat in de verbouwingen en (re)styling van onze evenementenlocaties alle planningen kloppen, de budgetten in de gaten gehouden worden en steek je zo nodig zelf de handen uit de mouwen.

  • Midden Nederland
  • 24/40 uur
  • HBO denk- en werkniveau
Vacature overzicht

Sous-Chef

Als Sous-Chef ga je samen met onze chef kok leiding wil geven aan het keukenteam en zorg je ervoor dat er lekker gewerkt kan worden met het team en heerlijk genoten kan worden door onze gasten. 



Vacature overzicht