Sous-Chef
- Garderen
- 38 uur
- MBO werk- en denkniveau
Ga jij aan de slag bij Hotel de Werelt Garderen?
Als Sous-Chef ga je samen met onze chef kok leiding geven aan het keukenteam en zorg je ervoor dat er lekker gewerkt kan worden met het team en heerlijk genoten kan worden door onze gasten.
Ga aan de slag als Sous Chef Hotel De Werelt Garderen!
Sinds augustus vorig jaar geeft Oscar Grift als chef kok leiding aan onze keuken. Het team bestaat uit een vaste groep mensen. Dit zodat we altijd met voldoende mensen aan het werk zijn. De komst van onze nieuwe chef is gepaard gegaan met diverse positieve veranderingen in de keuken, maar vooral met veel collegialiteit, rust, duidelijkheid & een hele fijne sfeer in het team en met de andere afdelingen. We zoeken iemand die daarin Oscar aanvult & ondersteunt. Is dat iets voor jou?
Jij als Sous-Chef
We kunnen hier natuurlijk allerlei kwalificaties neerzetten van wat we zoeken, maar als je voldoende werkervaring hebt als zelfstand werkend kok en toe bent aan een nieuwe stap of al ervaring hebt als sous chef, dan ben je al bekend hiermee.
- Minimaal 2 - 5 jaar ervaring
Wij als Hotel de Werelt Garderen
Hotel de Werelt Garderen is gelegen te midden van de Veluwse bossen, goed bereikbaar op slechts 15 min vanaf Apeldoorn.
Onze werksfeer is te kenmerken als gepast maar informeel. Iets dat onze gasten (zowel zakelijk, vergadergasten en individuele gasten) erg waarderen. Verbetering is iets dat wij continue nastreven, op een positieve wijze. Uitdaging zorgt voor extra werkplezier voor iedereen.
Het hotel biedt 97 hotelkamers, 15 vergaderzalen, grand café, restaurant, terrassen, verwarmd buitenzwembad (in de zomermaanden), wellness. Daarnaast verhuren wij 48 bungalows op Bospark Garderen, direct naast ons hotel.
Wij zoeken... jou!
Merendeel van onze medewerkers maken al jaren deel uit van ons team. Collega's die fijn samenwerken, iets voor elkaar over hebben en plezier hebben in wat ze doen.
Lijkt het je wat om deel uit te maken van ons team en onze uitdaging? Reageer dan op onze vacature. Bel of mail gerust voor wat meer informatie. hr@nextvenue.nl of 088 000 1521.
Sous-Chef
Als Sous-Chef ga je samen met onze chef kok leiding wil geven aan het keukenteam en zorg je ervoor dat er lekker gewerkt kan worden met het team en heerlijk genoten kan worden door onze gasten.
Vacature overzicht