Sous-Chef voor onze Bistro

  • Lunteren
  • 24/38 uur
  • MBO werk- en denkniveau

Ga jij aan de slag bij Next Venue?

Als Sous-Chef bereid je vol passie de gerechten met verse en kwalitatief hoogwaardige producten van PuurDichtbij voor onze Bistro. 

Ga aan de slag als Sous-Chef voor onze Bistro bij De Werelt!

Heb jij altijd al gedroomd van je eigen restaurant? Hotel De Werelt is totaal gerenoveerd. Deze bijzondere plek, in de bossen gelegen, is een totaal beleving voor onze gasten door de mogelijkheden voor leuke activiteiten, de wellness en gym. Compleet met restaurant en bistro waar puur en eerlijk eten van lokale boeren en leveranciers uit de omgeving wordt geserveerd. Voor de Bistro zijn we op zoek naar een kok met passie. Kom jij ons team versterken?

Jij als Sous-Chef

Je bereidt vol passie de gerechten met verse en kwalitatief hoogwaardige producten van PuurDichtbij. Je bent samen met je collega-keukenmedewerkers verantwoordelijk voor het maken van de lekkerste gerechten op onze smoker en voor het bewaken van de kwaliteit. Als echte vakman/vrouw breng je creatieve ideeën in voor de menukaart en ben je altijd op zoek naar verbetering en de onvergetelijke culinaire ervaring die past bij het concept. Je hebt feeling en ervaring met de vegetarische keuken.

Wij als Next Venue

Je werkt met een team van collega’s met passie voor hun vak en waar met plezier wordt gewerkt. We zijn een bedrijf waar hard wordt gewerkt, maar waar ook veel wordt gelachen! Onze organisatie is sterk groeiend, dus we bieden je een jonge en dynamische werkomgeving, marktconform salaris, ruimte voor eigen initiatief, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en training.

Wij zoeken... jou!

Heb jij altijd al gedroomd van je eigen restaurant? Hotel De Werelt is totaal gerenoveerd. Deze bijzondere plek, in de bossen gelegen, is een totaal beleving voor onze gasten door de mogelijkheden voor leuke activiteiten, de wellness en gym. Compleet met restaurant en bistro waar puur en eerlijk eten van lokale boeren en leveranciers uit de omgeving wordt geserveerd. Voor de Bistro zijn we op zoek naar een kok met passie. Kom jij ons team versterken?

Naast dat dat je smaakpupillen bovengemiddeld ontwikkeld zijn, breng je ook het volgende mee:

  • Afgeronde koksopleiding 
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring en kennis van HACCP
  • Creativiteit en een enorme passie voor koken
  • Gastvrijheid stroomt door je aderen
  • Je laat je niet gek maken en bent een echte teamplayer
  • Inzetbaar, 24-38 uur per week (middag & avonduren, weekend)

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in de functie en wil jij komen werken bij Next Venue? Marloes van onze HR-afdeling helpt je graag verder!

Kies bestand
Kies bestand
Zoek op :
Onze vacatures
Assistent Operationeel Manager Lees meer en solliciteer

Plannen is een vak! Ben jij zelfverzekerd, houd jij van puzzelen en sta jij stevig in je schoenen? Dan zijn wij op zoek naar jou als een Assistent Operationeel Manager! 

  • Barneveld
  • 32/40 uur
  • HBO denk- en werkniveau
Accountmanager Klein zakelijk Lees meer en solliciteer

Onze Accountmanagers zijn het visitekaartje van Next Venue. Vanuit deze rol ben je verantwoordelijk voor de verkoop van inspirerende evenementen en bruiloften bij nieuwe en bestaande relaties.

  • Barneveld
  • 30-40 uur
  • HBO werk- en denkniveau
Medewerker Front Office Lees meer en solliciteer

Als Front Office Medewerker ben je het gezicht van het hotel: onze gasten zien jou als eerste. Benieuwd naar wat dit inhoudt? Lees dan verder!

  • De Werelt
  • 24/38 uur
  • MBO werk- en denkniveau
Eventmedewerker Techniek Lees meer en solliciteer

Next Venue is op zoek naar medewerkers Techniek voor onze evenementen op diverse locaties! In deze functie ben je verantwoordelijk voor de dienstverlening op het gebied van audio, licht, video en rigging. Hierbij ligt de nadruk op AV techniek.

  • Barneveld
  • 36
  • MBO denk- en werkniveau
(Eerste) Medewerker Bediening | Centraal Ketelhuis Lees meer en solliciteer

Je bent een echte gastvrouw/gastheer voor onze gasten. Je draagt bij aan het concept van het Centraal Ketelhuis en straalt dit met plezier uit aan de gasten.

  • Amersfoort
  • 24/38 uur
  • HBO werk- en denkniveau
(Eerste) Medewerker Bediening | Hotel de Werelt Lees meer en solliciteer

Als (eerste) medewerker bediening zorg jij ervoor dat onze gasten genieten van een goed verblijf. Je draagt zorg voor een vriendelijk ontvangst draagt het concept van de Werelt uit. We werken in diverse shifts en hebben de flexibiliteit in de werkdagen. Je kunt aangeven waar je voorkeur naar uitgaat. In overleg met jou wordt de planning gemaakt.

  • Lunteren
  • 16/40 uur
  • MBO werk- en denkniveau
Vacature overzicht

Sous-Chef voor onze Bistro

Als Sous-Chef bereid je vol passie de gerechten met verse en kwalitatief hoogwaardige producten van PuurDichtbij voor onze Bistro.



Vacature overzicht