• Industrieel rijksmonument
  • Zonnig terras
  • OV op loopafstand
  • Tot 250 personen

Over Het Centraal Ketelhuis

Het Centraal Ketelhuis is één van de industriële parels van Nederland. Vanuit deze plek werd ooit het omliggende historische spoorcomplex van warmte voorzien. De locatie heeft de monumentale looks van buiten en van binnen een unieke, ongedwongen sfeer. Een stalen bar, de originele buizenstelsels, oude boekenkasten en sfeervolle zitjes; jouw gasten voelen zich hier direct thuis. Voor break-outsessies beschik je over twee subruimtes, waaronder een historische treinwagon! Ook staat het terras tot je beschikking, waar je met uitzicht op de Wagenwerkplaats de historie proeft.

Ontdek de locatie

Je bent van harte welkom voor een locatiebezoek, we laten de mogelijkheden van deze locatie graag aan je zien. Uiteraard denken wij ook graag mee over de invulling van je evenement. 

Stel jouw offerte samen

Next Venue Garantiefonds

Deze locatie is te boeken in combinatie met het Next Venue garantiefonds voor evenementen. Het fonds biedt zekerheid bij onverwachte situaties en geeft je de mogelijkheid om je evenement kosteloos te verplaatsen bij calamiteiten. Dit is dé garantie die je nodig hebt om te boeken. Meer weten? Check hier hoe het werkt!

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!

Stel een vraag Bel 088 000 1521 Stel jouw offerte samen