Kasteel Duurstede

Evenementenlocatie Regio Utrecht

Kasteel Duurstede

Naar locatiezoeker

Jouw volgende evenement in een kasteel? Het kan! Kasteel Duurstede is één van de oudste en mooiste kastelen van Nederland en uitermate geschikt voor bijeenkomsten. Alleen al met de entree – een ophaalbrug over de slotgracht – maak je indruk op je gasten. Dit zorgt voor het échte kasteelgevoel! Met twee torens, verschillende zalen en een ruim overdekt terras heb je alle ruimte voor jouw evenement. Daarbij heeft de locatie uiteraard de benodigde moderne technische faciliteiten in huis en een eigentijds interieur.tot 300 personen
Eigen kasteeleiland
Sfeervolle binnenplaats
Centraal in Nederland

Over
Kasteel Duurstede

Wist je dat de eerste toren van Kasteel Duurstede al in 1270 gebouwd werd? Elke steen heeft een verhaal, ieder hoekje van deze eventlocatie barst van het karakter. Het rijke verleden biedt tal van thematische aanknopingspunten voor jouw evenement!

LANGS DE WAL 5-7
3961 AB WIJK BIJ DUURSTEDE
TEL. 088 - 000 15 10
INFO@KASTEELDUURSTEDE.NL

Ontdek
Kasteel Duurstede

Je bent van harte welkom voor een locatiebezoek, we laten de mogelijkheden van deze locatie graag aan je zien. Uiteraard denken wij ook graag mee over de invulling van je evenement of bruiloft. Zelf al aan de slag? Stel dan via de knop hieronder je event zelf samen!

Stel jouw offerte samen
Waarom Kasteel Duurstede

Kasteel Duurstede is een betoverende locatie die historische charme met hedendaagse elegantie verbindt. De ophaalbrug, slotgracht en kasteeltorens vormen een prachtig decor en je hebt het kasteeleiland de hele dag voor exclusief beschikbaar voor jouw evenement.

Met acht ruimtes variërend van de intieme gewelfde sleutelzaal tot de indrukwekkende bisschoppenzaal, biedt het kasteel je bovendien flexibiliteit. Want naast een plenaire bijeenkomst heb je ook alle ruimte voor gelijktijdige break-out sessies. Voeg daar de fijne binnenplaats met de grote strechttent aan toe en je hoeft je ook niet meer af te vragen waar jij straks borrelt met jouw gasten.

Kasteel Duurstede heeft bovendien het duurzaamheidskeurmerk Green Key, waardoor jouw evementen in het kasteel ook nog eens een verantwoorde keuze is.

Zo duurzaam kan een eeuwenoud kasteel zijn

Kroonluchters met warme, energiezuinige lampen. Dubbel monumentenglas met een hoge isolatiewaarde. Energiezuinige verwarmingsinstallaties en watervoorzieningen; achter de historische looks van Kasteel Duurstede gaat een verrassend duurzame locatie schuil. Niet voor niets beschikt het kasteel over een Gouden Green Key-certificaat. Met een afvalreductieprogramma en een lokaal foodconcept organiseer je op deze historische plek een maximaal verantwoord evenement.

Kasteel Duurstede
zelf ervaren?

Maak een afspraak voor een locatiebezoek of stel je vragen aan één van onze adviseurs.
We denken graag met je mee!

Of.... vul het formulier in en wij nemen contact op

Velden met een * zijn verplicht
JOUW EIGEN KASTEELEILAND
3x een landgoed
voor jouw evenement!
Meer inspiratie

Deel deze locatie

Deel via Whatsapp Deel via mail Kopieer url De url is gekopieerd.