Mauritskazerne

Evenementenlocatie Ede

Mauritskazerne

Naar locatiezoeker

De Mauritskazerne is een monumentale kazerne in het hart van Nederland. Van buiten heeft het rijksmonument nog zijn originele historische looks, van binnen is de kazerne getransformeerd tot een plek die één en al food ademt. Je komt er om te vergaderen, te werken, te ontmoeten of te proeven. De kazerne beschikt onder meer over een tasting kitchen met een 360°-videowall en een grote congresruimte met foodcourts waar je het verhaal meekrijgt van boeren en andere voedselmakers uit de regio.tot 350 personen
Naast station Ede-Wageningen
Ruime parkeergelegenheid
Ultieme foodbeleving

Over
Mauritskazerne

De Mauritskazerne werd gebouwd tussen 1904 en 1906 en is recent volledig gerestaureerd en verduurzaamd. Met een congreszaal, meerdere subs en vergaderruimtes en een tasting kitchen beschik je hier over alle faciliteiten voor een inspirerend evenement.

Kazernelaan 2 D41
6711 JC Ede
Tel. 088 - 000 15 06
info@mauritskazerne.nl

Ontdek
Mauritskazerne

Jouw volgende event in de Mauritskazerne? Je bent van harte welkom voor een locatiebezoek, we laten de mogelijkheden van deze locatie graag aan je zien. Zelf al aan de slag? Stel dan via de knop hieronder je event zelf samen!

Stel jouw offerte samen
Waarom Mauritskazerne

De Mauritskazerne bied je de uitstraling en het karakter van een rijksmonument, met de faciliteiten en het comfort van een moderne evenementenlocatie. De kazerne ligt bovendien in het hart van de regio Food Valley. Lekker centraal en optimaal bereikbaar per openbaar vervoer en auto.

Met foodart, foodcourts en foodinfodisplays biedt de kazerne je bovendien en compleet gethematiseerd decor voor jouw bijeenkomst. Beleef er het echte van ‘boer tot bord’ gevoel. Geniet van ambachtelijke boerenbroden, biologische Remeker-kaas of heerlijke biologische rosé uit Wekerom.

Duurzaamheid in een monumentaal jasje bij de Mauritskazerne

De Mauritskazerne is niet zomaar een rijksmonument. Het is ook een van de duurzaamste historische gebouwen van ons land. De Mauritskazerne beschikt na een duurzame renovatie namelijk over energielabel A++++. Met verborgen zonnepanelen, dubbel monumentenglas en energiezuinige klimaatregulatie op basis van bodemwarmte, biedt deze locatie jou een monumentaal decor met een groene hartslag. Wat mogen we voor jou in deze duurzame setting organiseren?

Mauritskazerne
wacht op je

Klaar om een onvergetelijk evenement te organiseren in de Mauritskazerne? Maak een afspraak voor een locatiebezoek of stel je vraag aan Bert.

Of.... vul het formulier in en wij nemen contact op

Velden met een * zijn verplicht
DUURZAAMHEID
Mauritskazerne ontvangt
energielabel A++++
Lees meer

Deel deze locatie

Deel via Whatsapp Deel via mail Kopieer url De url is gekopieerd.