Oranjerie Hydepark

Evenementenlocatie Regio Utrecht

Oranjerie Hydepark

Naar locatiezoeker

Je komt aan over een landgoed met sierlijke parktuinen en ziet hoge boogramen, sierlijke balustrades, verbluffende gedetailleerde beeldhouwwerken en stijlvolle koepels. Alsof je aankomt bij een paleis! Dat is het effect wat Oranjerie Hydepark heeft op jouw gasten. De locatie beschikt over meerdere zalen, met een luxe en stijlvol interieur. Dit rijksmonument wordt bovendien omringd door groen, waardoor je alle rust en privacy hebt om tijdens jouw evenement te inspireren of te informeren.tot 175 personen
Centraal in Nederland
Klassiek rijksmonument
Gelegen in het groen

Over
Oranjerie Hydepark

Oranjerie Hydepark is gebouwd in 1888. Architect Landré liet zich daarbij inspireren door de architectuurstijl van de Franse zonnekoning Lodewijk XIV. De locatie heeft daardoor een vorstelijke uitstraling. De locatie is recent volledig gerestaureerd en verduurzaamd.

Hydeparklaan 10
3741 ZJ Doorn
Tel. 088 - 000 15 35
info@oranjeriehydepark.nl

Ontdek
Oranjerie Hydepark

Je bent van harte welkom voor een locatiebezoek, we laten de mogelijkheden van Oranjerie Hydepark graag aan je zien. Uiteraard denken wij ook graag mee over de invulling van je evenement of bruiloft. Zelf al aan de slag? Stel dan via de knop hieronder je event zelf samen!

Stel jouw offerte samen
Waarom Oranjerie Hydepark

Deze historische oranjerie combineert een karaktervolle klassieke uitstraling met moderne faciliteiten en het comfort van nu. Perfect voor bijvoorbeeld een congres, relatie-evenement of vergadering. En dan ligt de locatie ook nog eens zeer centraal in Nederland, dichtbij Utrecht en goed bereikbaar per auto.

Met meerderde luxe salons en stijlvolle subruimtes heb je alle ruimte voor zowel plenaire bijeenkomsten als break-out sessies. Organisatoren en gasten die je voor gingen, zijn verder steevast erg enthousiast over het mooie omliggende landgoed, de sierlijke parktuin en het grote terras. Lekker voor een pauzewandeling, outdoor workshops of bijvoorbeeld een afsluitende borrel.

Oranjerie Hydepark: moderne duurzaamheid met historische allure

Oranjerie Hydepark combineert historische allure met modern comfort. Het pand is bij de restauratie geïsoleerd en uitgerust met energiezuinige installaties. Ook duurzaam? Dat is wat we jouw gasten serveren. We halen onze producten namelijk van eigen bodem en kiezen daarbij graag voor seizoensproducten. Door de samenwerking met Nederlandse boeren, bakkers, brouwers en andere lokale voedselmakers verminderen we het aantal voedselkilometers en daarmee de footprint van jouw evenement!

Ervaar Oranjerie Hydepark op zijn best

Maak een afspraak voor een locatiebezoek of stel je vragen aan één van onze adviseurs.
We denken graag met je mee!

Of.... vul het formulier in en wij nemen contact op

Velden met een * zijn verplicht
EEN KONINKLIJK GEVOEL
3x toplocaties met een landgoed
voor jouw volgende evenement
Lees meer

Deel deze locatie

Deel via Whatsapp Deel via mail Kopieer url De url is gekopieerd.