Hoeve Sparrendam

Evenementenlocatie Hoevelaken

Hoeve Sparrendam

Naar locatiezoeker

Rust, ruimte en privacy. Dat vind je bij Hoeve Sparrendam. Een landelijke evenementenlocatie in het hart van Nederland. Je komt aanrijden door de weilanden en boomgaarden. Geniet van een welkomstdrankje op het sfeervolle buitenterras. Daarna ga je de authentieke, monumentale hoeve in. Hier is de dagelijkse drukte ineens heel ver weg en beleef je een onvergetelijk bedrijfsfeest, relatie-evenement of productlancering.tot 250 personen
Centraal in Nederland
Veel buitenmogelijkheden
Landelijke uitstraling

Over
Hoeve Sparrendam

Hoeve Sparrendam werd gebouwd in 1807 en is dus al ruim tweehonderd jaar oud. De monumentale boerderij is natuurlijk grondig gerestaureerd en voorzien van een moderne klimaatinstallatie en technische faciliteiten, zodat je verzekerd bent van comfort tijdens jouw evenement.

Veenwal 6
3871 KG Hoevelaken
Tel.: 088 - 000 15 45
info@sparrendam.nl

Ontdek
Hoeve Sparrendam

Je bent van harte welkom voor een locatiebezoek, we laten de mogelijkheden van deze locatie graag aan je zien. Uiteraard denken wij ook graag mee over de invulling van je evenement of bruiloft. Zelf al aan de slag? Stel dan via de knop hieronder je event zelf samen!

Stel jouw offerte samen
Waarom Hoeve Sparrendam

De landelijke omgeving van Hoeve Sparrendam geeft een ontspannen sfeer aan jouw evenement. De hoeve is de perfecte plek om te 'onthaasten', de rust en ruimte zorgen voor waardevolle ontmoetingen met medewerkers, klanten of relaties.

De locatie is naar wens op te delen in kleinere ruimtes. Handig als je meerdere programmaonderdelen tegelijkertijd wilt laten plaatsvinden. Ook kun je gebruik maken van de naastgelegen karakteristieke burcht. Tussen de weilanden en boomgaarden heb je bovendien ook alle ruimte voor buitenactiviteiten. Van teambuildingsactiviteiten tot een ontspannen borrel, lunch of diner.

Duurzaam en lokaal genieten bij Hoeve Sparrendam

In de landelijke omgeving van Hoeve Sparrendam is zoveel lekkers te vinden. Daarom serveren we jouw gasten lokale producten die we rechtstreeks halen bij lokale boeren, telers en andere voedselmakers. Jouw foodkeuzes zijn daardoor altijd verantwoord en wat er op tafel komt, heeft geen honderden of zelfs duizenden kilometers afgelegd. Bovendien draag je met jouw evenement zo bij aan een sterkere, lokale economie.

Hoeve Sparrendam
wacht op je

Maak een afspraak voor een locatiebezoek of stel je vragen aan één van onze adviseurs.
We denken graag met je mee!

Of.... vul het formulier in en wij nemen contact op

Velden met een * zijn verplicht
Alle rust en ruimte voor jouw evenement
Deze landelijke locaties zijn sfeervol, rustig én bereikbaar
Lees meer

Deel deze locatie

Deel via Whatsapp Deel via mail Kopieer url De url is gekopieerd.