Het Oude Magazijn

Evenementenlocatie Amersfoort

Het Oude Magazijn

Naar locatiezoeker

Het Oude Magazijn is een monumentale, industriële evenementenlocatie in het hart van Amersfoort. De locatie ligt op een historisch spoorcomplex, waardoor je gasten bij binnenkomst al dat wow-gevoel hebben. Door het hoge dak met de originele houten spanten, valt veel daglicht naar binnen. Dat geeft een verrassend, ruimtelijk effect. De locatie ligt op loopafstand van een treinstation en er zijn voldoende parkeerplaatsen. Ideaal dus!tot 250 personen
Optimaal bereikbaar
Centraal in Nederland
Industriële uitstraling

Over
Het Oude Magazijn

Het Oude Magazijn werd in 1904 gebouwd en gebruikt om materiaal op te slaan voor het repareren van treinwagons. In de locatie vind je veel verwijzingen naar dit rijke verleden. In het interieur spelen natuurlijke materialen en lichte kleuren de hoofdrol. Sfeervol met een ruw randje.

Soesterweg 310F
3812 BH Amersfoort
Tel.: 088 000 1596
info@oudemagazijn.nl

Ontdek
Het Oude Magazijn

Je bent van harte welkom voor een locatiebezoek, we laten de mogelijkheden van deze locatie graag aan je zien. Uiteraard denken wij ook graag mee over de invulling van je evenement. Zelf al aan de slag? Stel dan via de knop hieronder je event zelf samen!

Stel jouw offerte samen
Waarom Het Oude Magazijn

In Het Oude Magazijn raken heden en verleden elkaar. Dat geeft niet alleen een bijzondere sfeer aan jouw evenement. Het biedt ook tal van aanknopingspunten voor een evenement over bijvoorbeeld trends, ontwikkelingen of veranderingen. Organisatoren en gasten van deze locatie zijn verder altijd erg enthousiast over de lichte ruimtes en het ruimtelijke gevoel dat Het Oude Magazijn je geeft.

De centrale ligging in Nederland zorgt ervoor dat deze locatie voor al jouw gasten perfect bereikbaar is. En met station Amersfoort Centraal op minder dan 5 minuten lopen, is de locatie perfect bereikbaar per openbaar vervoer. Perfect voor zakelijke evenementen zoals een congres of relatie-evenement, maar ook voor een bruiloft.

Duurzaamheid ontmoet historie in Het Oude Magazijn

De rijke historie van Het Oude Magazijn? Die is niet te missen als je binnenloopt. Maar als je goed kijkt zie je ook het duurzame karakter van deze industriële locatie. Zo kregen in het interieur bestaande materialen een tweede leven. Lekker circulair en het geeft de locatie ook nog eens extra karakter. Door het glazen sheddak valt veel daglicht binnen. Hierdoor gebruiken we minder energie om te verlichten en te verwarmen. De locatie is bovendien turnkey beschikbaar, met alle basisfaciliteiten voor jouw evenement. Dat scheelt veel materiaaltransport. Wat kunnen we voor je organiseren?

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Maak een afspraak voor een locatiebezoek of stel je vragen aan één van onze adviseurs.
We denken graag met je mee!

Of.... vul het formulier in en wij nemen contact op

Velden met een * zijn verplicht
CENTRAAL KETELHUIS
Combineer jouw evenement
met Centraal Ketelhuis
Lees meer

Deel deze locatie

Deel via Whatsapp Deel via mail Kopieer url De url is gekopieerd.