Specials

Maak je event helemaal af

Voor nog meer beleving en gemak

Next Venue-locaties hebben alles wat je zoekt op het gebied van techniek, food en inrichting. Maar soms wil je net een stapje meer. Iets speciaals om je gasten te verrassen. Of is het gewoon makkelijker om één partij te hebben die praktische extra's voor je regelt. Daarom ondersteunen we je ook met specials voor jouw evenement.

Locatie-specials

Maak het jezelf gemakkelijk

Van barista's tot dj-booth en van banieren tot boeketten als eyecatcher tijdens jouw evenement; we regelen het graag voor je. Dat scheelt jou veel tijd.

Food-specials

Voor de lekkerste beleving

Een barista die de lekkerste latte's en flat white's maakt? Komt voor elkaar. Cocktailbar met een bartender die de lekkerste mojito's, gin tonics en mocktails serveert? Check. Onze foodspecials vallen gegarandeerd in de smaak bij jouw gasten.

Bekijk alle specials

Lekker overzichtelijk en transparant

Je vindt alle specials voor jouw event in ons Specialsbook. Zoek je iets wat er niet tussen zit? Dan denken we graag met je mee. De specials selecteer je eenvoudig in Mijn Next Venue, na het boeken van jouw event.

Bekijk onze eventcases en laat je inspireren

Artikeloverzicht
Event geannuleerd. En nu?

Next Venue blikt samen met Alliander terug op hun evenement dat daags voor ingang van de coronamaatregelen werd geannuleerd. Een tegenslag, maar er ontstond ook zo maar iets moois…

Lees meer
Wij helpen je graag verder!

In Next Venue-locaties vinden jaarlijks bijna 1.800 evenementen plaats. Ontdek best practices, slimme oplossingen en goede ideeën.

Lees meer
In gesprek met Marleen

Je zou maar werken in één van de meeste iconische evenementenlocaties van Nederland. Dat geluk heeft Marleen de Kruijff dus.

Lees meer