Audiovisueel

Moderne techniek, professionele ondersteuning

Gegarandeerd een
optimale beleving

Geluid, beeld, licht; het moet perfect werken tijdens jouw event en naadloos bijdragen aan de beleving die jij wilt creëren. Next Venue helpt je daarbij met moderne, hightech audiovisuele en technische voorzieningen en professionele ondersteuning van eigen technisch professionals die onze locaties door en door kennen.

Compleet basispakket

Geen zorgen meer met
plug & play faciliteiten

Elke locatie van Next Venue beschikt over snelle wifi en is uitgerust met een goede basis aan audiovisuele voorzieningen. Helemaal afgestemd op de locatie en plug & play te gebruiken. Nooit meer gedoe dus met haperende microfoons of zwarte schermen bij de start van een sessie. Dat geeft rust tijdens jouw event!

Technische support mogelijk

Ruime keuze in
extra's en specials

Heb je meer technische voorzieningen nodig, bijvoorbeeld voor een spectaculaire lichtshow of een optreden? Geen probleem! Van podiadelen tot extra schermen en van lichtsets tot rigging. We zetten het graag voor je klaar. Ook hebben we eigen technici die je kunnen helpen bij het maken van een technisch plan en ondersteuning bieden tijdens jouw event.

Snel, gemakkelijk en transparant

Doe inspiratie op en
stel zelf je techniek samen

Je vindt alle technische mogelijkheden voor jouw event in ons AV-book. Bovendien selecteer je in onze offertetool zelf alle audiovisuele faciliteiten en de gewenste technische ondersteuning voor jouw event.

Bekijk onze eventcases en laat je inspireren

Artikeloverzicht
Event geannuleerd. En nu?

Next Venue blikt samen met Alliander terug op hun evenement dat daags voor ingang van de coronamaatregelen werd geannuleerd. Een tegenslag, maar er ontstond ook zo maar iets moois…

Lees meer
Wij helpen je graag verder!

In Next Venue-locaties vinden jaarlijks bijna 1.800 evenementen plaats. Ontdek best practices, slimme oplossingen en goede ideeën.

Lees meer
In gesprek met Marleen

Je zou maar werken in één van de meeste iconische evenementenlocaties van Nederland. Dat geluk heeft Marleen de Kruijff dus.

Lees meer