De Werelt

Evenementenlocatie Midden Nederland

De Werelt

Naar locatiezoeker

Een inspirerend hotel, ruime congres- en vergaderfaciliteiten met een prachtig natuurgebied als achtertuin. Dat is De Werelt, gevestigd op de Veluwe. Met meerdere grote congreszalen en subruimtes, heb je hier alles in huis voor een meerdaags congres, symposium of een ander zakelijk evenement.tot 600 personen
Centraal in Nederland
Goed bereikbaar
In het groen

Over
De Werelt

Met 15 zalen, een eigen restaurant, hotelkamers én de Veluwe als achtertuin is alles mogelijk. Van beurzen tot heidagen en van een symposium tot (meerdaags) congres. Je ontvangt bij ons moeiteloos groepen van 10 tot 600 personen. En dat op letterlijk de meest centrale locatie van Nederland!

Westhofflaan 2
6741 KH Lunteren
Tel. 088 - 000 15 81
info@dewerelt.nl

Ontdek
De Werelt

De Werelt is een unieke locatie in Lunteren voor zakelijke evenementen met mogelijkheden tot overnachten. Een plek waar de rust van de Veluwe en de dynamiek van het zakenleven elkaar ontmoeten. Diverse outdoor mogelijkheden dragen bij aan een onvergetelijke ervaring. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stel zelf je evenement samen!

Stel jouw offerte samen
Waarom De Werelt

De vele faciliteiten van De Werelt stellen je in staat om effectieve en creatieve bijeenkomsten te organiseren. Dit is de plek waar inspiratie, natuur en gemak in harmonie samenkomen. Geniet van de vredige rust en schoonheid van de Veluwe. Ga brainstormen in het bos of ontdek nieuwe inzichten in één van de vele unieke ruimtes. De locatie is goed bereikbaar en beschikt over ruime parkeergelegenheid, waardoor je gasten zich zonder zorgen kunnen richten op hun bezoek. Of het nu gaat om een groots congres, een productieve teambuildingsdag of een vergadering: De Werelt zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Na een dag vol nieuwe indrukken en inzichten, sluit je de dag af met een ontspannen verblijf in een van de 125 comfortabele slaapkamers. Kies voor De Werelt en ga voor een unieke ervaring.

De Werelt heeft het beste voor met de wereld

De natuurlijke omgeving van De Werelt is waardevol voor ons. En dat merk je in de duurzame keuzes die we maken. Zo is de evenementenlocatie voorzien van zonnepanelen. Dankzij hoogwaardige gevel- en dakisolatie is een optimaal comfort gegarandeerd, terwijl het milieu wordt gespaard. Bij de inrichting is bewust gekozen voor natuurlijke en bestaande materialen, wat bijdraagt aan een minimale ecologische voetafdruk en een warme, authentieke sfeer. Ervaar ook hoe een natuurlijke uitstraling en een duurzaam karakter hand in hand gaan!

Ervaar De Werelt
op z'n best

En dat is tijdens jouw evenement met jouw gasten. Neem contact op en begin alvast met het plannen. Wij verzorgen de rest.

Of.... vul het formulier in en wij nemen contact op

Velden met een * zijn verplicht
INSPANNING V.S. ONTSPANNING
Voeg beleving toe aan jouw event bij De Werelt
Lees meer

Deel deze locatie

Deel via Whatsapp Deel via mail Kopieer url De url is gekopieerd.