Kasteel De Schaffelaar

Evenementenlocatie Barneveld

Kasteel De Schaffelaar

Naar locatiezoeker

Gelegen op een prachtig landgoed vind je Kasteel De Schaffelaar. Een monumentaal kasteel met een exclusieve uitstraling. Het kasteel biedt een stijlvol decor voor bijvoorbeeld jouw bruiloft, symposium, bedrijfsfeest of klantendag. Je beschikt er over acht zalen en salons waar je je gasten kunt ontvangen. De ruimtes zijn lekker hoog, licht en ingericht met warme, natuurlijke materialen. Bij mooi weer kun je ook het bordes en de ruime kasteeltuin gebruiken.tot 450 personen
Centraal in Nederland
Gelegen op een landgoed
Stijlvolle warme sfeer

Over
Kasteel De Schaffelaar

Kasteel De Schaffelaar werd gebouwd in 1852. Het is een rijksmonument met een rijke historie. Perfect bereikbaar in het hart van Nederland en met een parkachtig landgoed als achtertuin. Dat maakt deze locatie ideaal voor jouw evenement!

Stationsweg 6
3771 VH Barneveld
Tel. 088 - 000 15 40
info@kasteeldeschaffelaar.nl

Ontdek
Kasteel De Schaffelaar

Je bent van harte welkom voor een locatiebezoek, we laten de mogelijkheden van deze locatie graag aan je zien. Uiteraard denken wij ook graag mee over de invulling van je evenement of bruiloft. Zelf al aan de slag? Stel dan via de knop hieronder je event zelf samen!

Stel jouw offerte samen
Waarom Kasteel De Schaffelaar

Het karakter, de geschiedenis, de uitstraling; het geeft jouw gasten vanaf het eerste moment dat wow-gevoel. Of je nu een persoonlijke mijlpaal viert of je gasten verrast op een indrukwekkend relatie evenement. Dit monumentale kasteel in tudorstijl vormt het perfecte decor. De combinatie van de historische grandeur en de vorstelijke uitstraling, maakt elk moment hier uniek. Next Venue denkt graag mee met al jouw wensen. Jouw ervaring in Kasteel De Schaffelaar wordt even speciaal als de locatie zelf. Hier maak je onvergetelijke herinneringen!

Organiseer een verantwoord event bij Kasteel De Schaffelaar

Bij Kasteel De Schaffelaar geloven we in verantwoorde events die niet alleen inspireren, maar ook bijdragen aan een betere wereld. Door onze samenwerking met lokale boeren, bakkers en brouwers ben je verzekerd van producten die gemaakt zijn met respect voor mens, dier en milieu. Elk gerecht dat we serveren, vertelt een eerlijk, lokaal verhaal. Natuurlijk zonder concessies te doen aan uitstraling én smaak. Zo helpen we je om maximale indruk te maken, met een minimale milieu-impact.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak een afspraak voor een locatiebezoek of stel je vragen aan één van onze adviseurs.
We denken graag met je mee!

Of.... vul het formulier in en wij nemen contact op

Velden met een * zijn verplicht
PRACHTIGE KASTEELTUIN
3x een landgoed
voor jouw evenement!
Lees meer

Deel deze locatie

Deel via Whatsapp Deel via mail Kopieer url De url is gekopieerd.