De Rijtuigenloods

Evenementenlocatie Amersfoort

De Rijtuigenloods

Naar locatiezoeker

De Rijtuigenloods is een industriële evenementenlocatie op een historisch spoorcomplex. Je ontvangt er moeiteloos tot 2.000 gasten tijdens jouw congres, beurs of ander zakelijk evenement. Authentieke elementen zoals de originele spoorbielzen, het sheddak, de geel-zwarte industriele deuren en de monumentale treinwagons geven jouw gasten het gevoel: hier gaat wat speciaals gebeuren. De betonnen vloeren en het ruwe staal zorgen voor dat stoere, robuuste karakter van de locatie.Industrieel rijksmonument
Naast station Amersfoort
Ruime parkeergelegenheid
Van 200 tot 2.000 personen

Over
De Rijtuigenloods

De Rijtuigenloods werd gebouwd in 1904 en door de Hollandsche IJzeren Spoorweg-Maatschappij gebruikt om treinwagons te repareren. Het pand is gerenoveerd en verduurzaamd, zodat je beschikt over de faciliteiten en het comfort van nu. Met 16 zalen en subruimtes heb je alle ruimte voor jouw congres, beurs of bedrijfsfeest.

Piet Mondriaanplein 61
3812 GZ Amersfoort
Tel. 088 - 000 15 70
info@derijtuigenloods.nl

Ontdek
De Rijtuigenloods

Benieuwd naar deze industriële parel? Je bent van harte welkom voor een locatiebezoek, we laten de mogelijkheden van deze locatie graag aan je zien. Uiteraard denken wij ook graag mee over de invulling van je evenement. Zelf al aan de slag? Stel dan via de knop hieronder je event zelf samen!

Stel jouw offerte samen
Waarom De Rijtuigenloods?

Er zijn weinig grote evenementenlocaties die zoveel karakter hebben als De Rijtuigenloods. Bovendien ligt de locatie centraal in Nederland en staan jouw gasten binnen vijf minuten van station Amersfoort Centraal in de ontvangstruimte. Perfect bereikbaar dus.

Met 3.300 m2 vloeroppervlak heb je alle ruimte voor jouw evenement. Is jouw gezelschap kleiner? Geen probleem. Dan maken we bijvoorbeeld de congreshal optisch kleiner of maak je gebruik van één van de kleinere zalen. Hierdoor komt de locatie al tot zijn recht bij evenementen vanaf 200 bezoekers.

De Rijtuigenloods biedt duurzaamheid en industriële pracht

De Rijtuigenloods is voor een monumentaal pand verrassend duurzaam en beschikt over een Gouden Green Key certificaat. De stroom komt van zonnepanelen op het dak, de temperatuur is per ruimte te regelen en het interieur is grotendeels gemaakt van hergebruikte materialen. LED-verlichting, bewegingssensoren en een afvalreductieprogramma verlagen de milieu-impact van de locatie nog verder. En doordat je gasten makkelijk met de trein kunnen komen, is dit de perfecte centrale plek voor een duurzaam evenement!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Evenement organiseren in De Rijtuigenloods? Stel je vraag of maak een afspraak voor een locatiebezoek. We denken graag met je mee!

Of.... vul het formulier in en wij nemen contact op

Velden met een * zijn verplicht
EVENTCASE
Vierde editie van TravDay in De Rijtuigenloods!
Lees meer

Deel deze locatie

Deel via Whatsapp Deel via mail Kopieer url De url is gekopieerd.