Inrichting

Ready, set, go

Turn-key locaties met een
gestyled interieur

Alle Next Venue-locaties zijn ingericht en gestyled door een interieurdesigner. Het interieur matcht daardoor perfect met de locatie en versterkt het verhaal van de plek waar jij je gasten ontvangt. Ook handig: doordat het interieur al het wow-gevoel oproept, kan jij je als organisator focussen op het programma van je evenement.

Karaktervol en duurzaam

Cross-overs tussen heden en verleden

In onze locaties zie je veel authentieke elementen, die verwijzen naar de historie van het pand. Ook passen we waar het kan gebruikte materialen toe in plaats van nieuwe objecten. Wel zo duurzaam en het geeft onze locaties nog meer karakter!

Optimale merkbeleving

Geef een eigen twist aan jouw evenement

We snappen dat je herkenning wilt creëren voor gasten en je merk wilt versterken met jouw event. Dat kan. Met schermen, banners, vlaggen en andere middelen geef je eenvoudig een eigen twist aan de locatie voor jouw evenement.

NIEUW!

Mauritskazerne gerenoveerd en verduurzaamd

Deze monumentale kazerne uit 1904 (!) kreeg een duurzame upgrade naar energielabel A++++. Het interieur ademt food, want je bevindt je hier op het World Food Center. De foodontmoetingsplek in Midden-Nederland.

Bekijk onze eventcases en laat je inspireren

Artikeloverzicht
Event geannuleerd. En nu?

Next Venue blikt samen met Alliander terug op hun evenement dat daags voor ingang van de coronamaatregelen werd geannuleerd. Een tegenslag, maar er ontstond ook zo maar iets moois…

Lees meer
Wij helpen je graag verder!

In Next Venue-locaties vinden jaarlijks bijna 1.800 evenementen plaats. Ontdek best practices, slimme oplossingen en goede ideeën.

Lees meer
In gesprek met Marleen

Je zou maar werken in één van de meeste iconische evenementenlocaties van Nederland. Dat geluk heeft Marleen de Kruijff dus.

Lees meer