Wij zijn
Next Venue!

Wij zijn Next Venue

Je vindt bij ons historische, industriële, landelijke en innovatieve evenementenlocaties. Inspirerende plekken voor ontmoetingen die ertoe doen. Van bruiloft tot congres en van bedrijfsfeest tot productlancering. Samen met jou gaan we voor een evenement dat alle verwachtingen overtreft. Inspireer of informeer. Vier of verbind. Wat je ook wilt bereiken: in een Next Venue-locatie wordt jouw evenement onvergetelijk.

10+ eventlocaties
met karakter

Next Venue is jouw partner in het creëren van onvergetelijke ontmoetingen. Met een divers aanbod van meer dan 10 locaties bieden we het perfecte decor voor elk evenement. Innovatief, landelijk, historisch of industrieel. Onze services gaan verder dan alleen het verhuren van een locatie. We zorgen voor een complete ervaring met onze lokale en verse gerechten en technische ondersteuning. Of je nu een romantische bruiloft plant of een zakelijk evenement, wij zetten net die extra stap om jouw bijeenkomst tot een succes te maken.

Altijd een passend decor

De evenementenlocaties van Next Venue vind je in het midden van het land. Elke locatie heeft een eigen, unieke uitstraling. Dompel je publiek onder in de historische sfeer van een oud kasteel of ga voor een sfeervol en industrieel uiterlijk tijdens een congres. Liever een klein, knus evenement organiseren voor een intieme groep mensen? Ga de natuur in en geef een klein feest in een sfeervolle hoeve. Bekijk onze locatiezoeker en ontdek jouw droomlocatie.

Dat smaakt beter

Tijdens jouw event serveren we jouw gasten knettervers, lekker eten en drinken. We werken namelijk samen met boeren, bakkers, brouwers en andere voedselmakers uit eigen land. We kennen ze persoonlijk en weten daardoor dat ze werken met respect voor mens, dier en milieu. Dat smaakt beter! Wij beloven jou: voor al het lekkere dat je kent van ver weg, hebben wij een minstens zo smaakvol alternatief van dichtbij. Puur van smaak, eerlijk gemaakt en uit het seizoen. Kijk maar eens in ons foodbook.

Altijd de juiste ondersteuning

Maar misschien wel het allerbelangrijkste? Je staat er bij Next Venue nooit alleen voor. Een team van adviseurs, technici, hospitality experts, chef-koks en andere specialisten delen graag hun ervaring op het gebied van events met jou. Samen zetten we onze schouders onder de voorbereiding van jouw grote dag! Vanaf de online oriëntatie tot een eerste locatiebezoek en van de voorbereidingen tot het contact na afloop: het voelt als een feestje wanneer je samenwerkt met Next Venue. Want hoe je het beleeft, is hoe je het onthoudt.