Next Venue Garantiefonds

Altijd een passende oplossing bij calamiteiten
Zorgeloos een evenement boeken met zekerheid bij onverwachte situaties? Het Next Venue Garantiefonds maakt het mogelijk. Dit speciale fonds biedt garanties bij het boeken van evenementen in welke vorm dan ook. Van grote congressen en beurzen, tot kleine zakelijke bijeenkomsten en zelfs bruiloften. Wie een locatie van Next Venue boekt, maakt gebruik van het garantiefonds en onderstaande drie zekerheden die het fonds biedt.

 1. Dekking bij bijzondere ongevallen
  Geeft recht op een verplaatsing van het evenement in geval van overlijden of blijvende invaliditeit van de organisator (hoofdboeker, directeur/directrice, bruidspaar).

 2. Dekking bij extreme weersinvloeden
  Geeft recht op een verplaatsing van het evenement wanneer door extreme weersomstandigheden het evenement niet door kan gaan. 

 3. Dekking bij een pandemie
  Bij ons krijg je de garantie dat je je evenement mag verplaatsen indien je vanwege een pandemie niet meer bij elkaar kan komen.


De kosten?
Die zijn transparant: Wij rekenen 5% over de offertewaarde. 

En goed om te weten:

 • De dekkingsmaatregel kan eenmalig worden ingelost.
 • Het bepalen van een nieuwe datum gaat in overleg, binnen 6 maanden na oorspronkelijke uitvoerdatum. Ook heb je de mogelijkheid om je evenement te verplaatsen naar 1 van de 15 andere Next Venue-locaties.
 • Wat betreft het risico van weersinvloeden en pandemie houden we de richtlijnen van de overheid aan.

Deze voorwaarden zijn geldig voor alle boekingen die gedaan zijn vanaf 1 april 2023. Heb je voor deze tijd een boeking gedaan? Bekijk hier de voorwaarden die voor jou gelden.

Direct contact voor vrijblijvend advies?
info@nextvenue.nl 
088 000 15 21