Centraal Ketelhuis

Evenementenlocatie Amersfoort

Centraal Ketelhuis

Naar locatiezoeker

Centraal Ketelhuis is één van de industriële parels van Nederland, met precies dat ruwe, stoere randje dat je zoekt voor jouw evenement. Authentieke details zoals de oude buizenstelsels en de historische boogramen contrasteren mooi met de warme, sfeervolle inrichting. Hierdoor krijgen jouw gasten gegarandeerd dat wow-gevoel.Tot 250 personen
OV op loopafstand
Ruime parkeergelegenheid
Industrieel rijksmonument

Over
Centraal Ketelhuis

Begin 1900 werden er treinwagons gerepareerd op het terrein rond Centraal Ketelhuis. In het ketelhuis werd stoom opgewekt om machines aan te drijven. Een karaktervolle locatie met authentieke elementen voor jouw vergadering, seminar of bedrijfsfeest!

Soesterweg 320
3812 BH Amersfoort
Tel. 088 - 000 15 95
info@centraalketelhuis.nl

Ontdek
deze locatie

Je bent van harte welkom voor een locatiebezoek, we laten de mogelijkheden van deze locatie graag aan je zien. Uiteraard denken wij ook graag mee over de invulling van je evenement. Zelf al aan de slag? Stel dan via de knop hieronder je event zelf samen!

Stel jouw offerte samen
Waarom Centraal Ketelhuis

Je vindt Centraal Ketelhuis op een historisch spoorcomplex in Amersfoort. Centraal in Nederland en goed bereikbaar voor al jouw gasten, met station Amersfoort Centraal op slechts vijf minuten lopen. Of je nu een productlancering, congres of seminar organiseert, de uitstraling en het karakter van deze locatie veranderen elk zakelijk evenement in een bijzondere beleving. Waar gasten ook altijd razend enthousiast over zijn? Dat zijn break-outsessies in de historische treinwagon en het uitzicht dat je vanaf het terras hebt over de andere industriële rijksmonumenten op de Wagenwerkplaats

Lekker lokaal bij Centraal Ketelhuis

Bij Centraal Ketelhuis werken we in de keuken met producten van Nederlandse boeren, telers en andere voedselmakers. Dat scheelt veel voedselkilometers en CO2-uitstoot. Zo helpen we je om de ecologische voetafdruk van jouw evenement te verlagen. En al die lokale ingrediënten zijn natuurlijk knettervers en vol van smaak. Wist je trouwens dat er op het dak van Centraal Ketelhuis zonnepanelen liggen die jouw evenement van schone stroom voorzien? Kies voor Centraal Ketelhuis en omarm een bewuste en duurzame manier van evenementen organiseren.

Centraal Ketelhuis boeken?

Benieuwd geworden? Maak een afspraak voor een locatiebezoek of stel je vragen aan één van onze adviseurs.
We denken graag met je mee!

Of.... vul het formulier in en wij nemen contact op

Velden met een * zijn verplicht
DILLE EN KAMILLE
"Naast de bereikbaarheid vonden we de
locatie ook erg fijn: we voelden ons gelijk thuis!"
Lees meer

Deel deze locatie

Deel via Whatsapp Deel via mail Kopieer url De url is gekopieerd.