De Veenderhoeve

Evenementenlocatie Veenendaal

De Veenderhoeve

Naar locatiezoeker

De rust en ruimte van een landelijke omgeving en de bereikbaarheid van een A-locatie. Dat is wat De Veenderhoeve je biedt. Deze monumentale hoeve is recent volledig gerestyled. Met zijn grote boogramen, houten gebinten en het lichte, warme interieur biedt de hoeve je het beste van heden en verleden. Er is een grote zaal tot je beschikking, en voor breaks of borrels is het mogelijk om de riante tuin met buitenbar en terrasoverkapping erbij te betrekken. Wel zo leuk!tot 250 personen
Perfect bereikbaar met OV
Authentieke hoeve
Landelijke omgeving

Over
De Veenderhoeve

Deze karakteristieke hoeve stamt uit 1867. De hoeve is van binnen verrassend licht en heeft een warme sfeer. Ook beschik je over moderne technische faciliteiten en is de locatie heerlijk comfortabel dankzij een gloednieuwe klimaatinstallatie. Het beste van heden en verleden dus voor jouw evenement!

Stationsweg 5
6745 XM De Klomp
Tel. 088 - 000 15 46
info@deveenderhoeve.nl

Ontdek
De Veenderhoeve

Je bent van harte welkom voor een locatiebezoek, we laten de mogelijkheden van de Veenderhoeve graag aan je zien. Uiteraard denken wij ook graag mee over de invulling van je evenement of bruiloft. Zelf al aan de slag? Stel dan via de knop hieronder jouw bijeenkomst of evenement zelf samen!

Stel jouw offerte samen
Waarom De Veenderhoeve

Een autentieke, landelijke evenementenlocatie die zo goed bereikbaar< b> is? Die vind je nergens anders. De Veenderhoeve ligt namelijk 150 meter afstand van trein- en busstation Veenendaal-De Klomp. En vanaf de snelweg A12 staan gasten
binnen vijf minuten
op de parkeerplaats bij de hoeve. Toch ben je even helemaal uit de drukte op deze locatie. Je kijkt uit over de weilanden, vindt hier alle rust en ruimte voor jouw evenement. De Veenderhoeve biedt je bovendien flexibiliteit met een grote zaal die op te delen is en een riant terras voor breaks, borrels en buitenactiviteiten.

Landelijke locatie, historisch karakter, duurzaam profiel!

Een monumentale hoeve met een duurzaam karakter? Het kan, merk je in De Veenderhoeve. Bij de renovatie zijn bijvoorbeeld de wanden van deze historische hoeve geïsoleerd. Een moderne, energiezuinige klimaatinstallatie zorgt ervoor dat het binnen altijd comfortabel is voor jouw gasten. Of het nu winter of zomer is. Bovendien serveren we jouw gasten gerechten met producten van Nederlandse voedselmakers. Dat scheelt veel voedselkilometers en CO2-uitstoot.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak een afspraak voor een locatiebezoek of stel je vragen aan één van onze adviseurs.
We denken graag met je mee!

Of.... vul het formulier in en wij nemen contact op

Velden met een * zijn verplicht
Landelijke locatie met een moderne twist
Deze landelijke locaties zijn sfeervol, rustig én bereikbaar
Lees meer

Deel deze locatie