Alles wat je nodig hebt onder één dak

Een evenement organiseren veel werk? Niet als je kiest voor een Next Venue-locatie. Al onze locaties zijn namelijk tot in de puntjes ingericht en gestyled. Ook de techniek en catering hebben we al in huis. Lekker gemakkelijk, want je hebt één aanspreekpunt. En ook nog eens veel duurzamer, want het scheelt veel transport van eventbenodigdheden. Bovendien kan jij je hierdoor helemaal focussen op de inhoud van jouw evenement.

Onze services voor jou in één overzicht

Waar wil jij meer over weten?

Transparant en gemakkelijk

Stel je evenement online samen

Kies je locatie en maak online je keuzes op het gebied van techniek, food en meer. Je hebt volledig inzicht in de kosten en kunt je offerte zelf aanpassen.

Lekker en verantwoord

Lokaal eten en drinken tijdens jouw event

We serveren jouw gasten de lekkerste verse, lokale producten. Gemaakt door voedselmakers die werken met respect voor mens, dier en milieu. En rechtstreeks van het land naar jouw event.

Voor een optimale beleving

Naadloze technische ondersteuning

Al onze locaties hebben moderne, high-tech faciliteiten. Je voegt makkelijk technische extra's toe of ondersteuning van onze eigen technisch professionals.

Net dat beetje extra

Maak je evenement af

Van foodtruck tot DJ: geef je evenement de finishing touch en creëer blijvende herinneringen.Hightech eventlocatie die energie geeft

Next Qube

Midden Nederland Hallen

Ontdek Next Qube
State-of-the-art Tasting Experience

Tasting Room

Mauritskazerne

Ontdek de Tasting Room