Food & Drinks

Seizoensgebonden, lokaal
en duurzaam

Serveer tijdens jouw event
het lekkerste van dichtbij

Dichtbij huis is zoveel lekkers te vinden. Daarom serveren we jou en de gasten producten van eigen bodem. Gemaakt door boeren, bakkers, brouwers en andere Nederlandse voedselmakers die werken met respect voor mens, dier en milieu. En als het even kan kraakvers uit het seizoen.

Dat smaakt naar meer!

Direct van het land
naar jouw evenement

We werken voor onze catering samen met Neder Groep. Zij halen de lekkerste lokale producten direct voor jou van het land. Dat scheelt heel veel voedselkilometers en is dus beter voor het milieu. En door het ontbreken van tussenschakels krijgen voedselmakers een eerlijke prijs voor hun producten.

Lekker duurzaam

Samen tegen voedselverspilling

Jouw gasten mogen niets tekortkomen. Tegelijkertijd is het zonde om eten weg te gooien. Daar hebben we slimme oplossingen voor. En blijft er toch wat over? Dan zetten we dat om in compost.

Een foodbook vol inspiratie

Voor een event om
van te watertanden

Van de borrel tot de lunch en het diner: je hebt voor elk moment tijdens jouw event ruime keuze uit lekkere, lokale opties. En natuurlijk houden we graag rekening met gasten die vegetarisch, veganistisch of glutenvrij eten. Doe inspiratie op met het foodbook of stel zelf je eventmenu samen in onze offertetool!

Bekijk onze eventcases en laat je inspireren

Artikeloverzicht
Event geannuleerd. En nu?

Next Venue blikt samen met Alliander terug op hun evenement dat daags voor ingang van de coronamaatregelen werd geannuleerd. Een tegenslag, maar er ontstond ook zo maar iets moois…

Lees meer
Wij helpen je graag verder!

In Next Venue-locaties vinden jaarlijks bijna 1.800 evenementen plaats. Ontdek best practices, slimme oplossingen en goede ideeën.

Lees meer
In gesprek met Marleen

Je zou maar werken in één van de meeste iconische evenementenlocaties van Nederland. Dat geluk heeft Marleen de Kruijff dus.

Lees meer