Seizoensgebonden, lokaal
Serveer tijdens jouw event
het lekkerste van dichtbij
Dichtbij huis is zoveel lekkers te vinden. Daarom serveren we jou en de gasten producten van eigen bodem. Gemaakt door boeren, bakkers, brouwers en andere Nederlandse voedselmakers die werken met respect voor mens, dier en milieu. En als het even kan kraakvers uit het seizoen.
Bekijk onze eventcases en laat je inspireren
Artikeloverzicht
Event geannuleerd. En nu?
Next Venue blikt samen met Alliander terug op hun evenement dat daags voor ingang van de coronamaatregelen werd geannuleerd. Een tegenslag, maar er ontstond ook zo maar iets moois…
Lees meer
Wij helpen je graag verder!
In Next Venue-locaties vinden jaarlijks bijna 1.800 evenementen plaats. Ontdek best practices, slimme oplossingen en goede ideeën.
Lees meer
In gesprek met Marleen
Je zou maar werken in één van de meeste iconische evenementenlocaties van Nederland. Dat geluk heeft Marleen de Kruijff dus.
Lees meer