Ons verhaal

Connecting people, creating memories

Wij zijn Next Venue

Mensen verbinden en herinneringen creëren. Dat is wat ons drijft bij Next Venue. We willen daarbij niet alleen een onvergetelijke indruk achter laten met onze locaties, maar ook in de samenwerking met jou, het contact met je gasten en onze relatie met de omgeving. Dit is waar we voor staan!

voel je welkom

Gastvrij

Gastvrijheid is meer dan een glimlach. We willen dat gasten, collega’s en leveranciers zich welkom en gezien voelen. We interesseren ons in wat anderen beweegt. Dat doen we oprecht en persoonlijk. Voor ons is gastvrijheid geen handeling, maar een houding. Bij ons voelt elke ontmoeting als thuiskomen.

echte aanpakkers

Ondernemend

Ondernemen zit in ons bloed. We omarmen nieuwe mogelijkheden, zien overal kansen en beslissen snel. Lekker kort en (daad)krachtig; dat is onze stijl!

Uniek vergaderen bij de Mauritskazerne
Plug-and-play in Next Qube
Kijk binnen bij De Rijtuigenloods
Verwachtingen overtreffen

Verrassend

Wij willen verwachtingen overtreffen. Niet alleen met onze locaties, ook met onze houding. Net dat stapje extra en altijd denkend in mogelijkheden binnen de kaders van de concepten waar we in geloven.

voor een betere wereld

Verantwoord

Wij vinden belevingen pas écht inspirerend als ze een positieve bijdrage leveren aan de wereld om ons heen. Daarom kiezen we voor hergebruik en voedsel van dichtbij. Ook staan we voor inclusiviteit en kansen voor iedereen.

samen maken we het verschil

Verbonden

Succes is een gezamenlijke prestatie. Het teambelang staat bij ons bovenaan. Onze locaties zijn meer dan alleen een plek voor evenementen. Ze zijn verweven met de omgeving en gericht op het delen van jouw succes met de samenleving. Samen creëren we momenten die ertoe doen.