Midden Nederland Hallen

Evenementenlocatie Midden-Nederland

Midden Nederland Hallen

Naar locatiezoeker

Modern, licht, ruim opgezet en toch sfeervol. Optimaal bereikbaar, duurzaam én met alle ruimte voor jouw evenement. Dat maakt Midden Nederland Hallen de ideale locatie voor bijvoorbeeld een congres of beurs. Ontvang tot 5.000 bezoekers in meer dan 10 zalen, voorzien van moderne technische faciliteiten. Ze zijn multifunctioneel inzetbaar en direct te gebruiken, maar geef er gerust je eigen, creatieve twist aan.Van 50 tot 5.000 personen
Energieneutrale locatie
Ruime parkeergelegenheid
Centraal in Nederland

Over Midden
Nederland Hallen

In de Midden Nederland Hallen vind je Next Qube. Deze black box (2.500 m2) bevat een verbluffende pakket aan technische faciliteiten voor o.a. 4K-broadcasting en audio- en lichtshows. Doe ook je voordeel met deze ready-to-go-setting voor fysieke, hybride en online events.

Thorbeckelaan 123
3771 ED Barneveld
Tel. 088 - 000 15 50
info@middennederlandhallen.nl

Ontdek Midden Nederland Hallen

Je bent van harte welkom voor een locatiebezoek bij Midden Nederland Hallen. We laten de mogelijkheden van deze locatie graag aan je zien. Uiteraard denken wij ook graag mee over de invulling van je evenement. Zelf al aan de slag? Stel dan via de knop hieronder je event zelf samen!

Stel jouw offerte samen
Waarom Midden Nederland Hallen

Midden Nederland Hallen is ontworpen om jouw evenement tot een succes te maken. Met meer dan 10 moderne, multifunctionele zalen is het de perfecte setting voor je volgende congres of beurs. Met alle aanwezige faciliteiten organiseer je hier eenvoudig een livestream, online talkshow of hybride evenement. Deze locatie gaat verder dan traditionele evenementenlocaties.

In Midden Nederland Hallen komen duurzaamheid, kwaliteit en comfort samen. Met 1.650 zonnepanelen op het dak, warmtepompen en een warmte- en koudeopslag, zet de locatie sterk in op groene energie. Het gebouw is energieneutraal. De energie die in de bodem wordt opgeslagen, gebruiken we om het gebouw op een duurzame manier te verwarmen en koelen. Geef je volgende evenement een duurzame touch bij Midden Nederland Hallen.

Een duurzaam evenement bij Midden Nederland Hallen

De Midden Nederland Hallen is een gloednieuw complex dat is gebouwd volgens moderne duurzaamheidsstandaarden. Het pand is bijvoorbeeld zo goed geïsoleerd dat er nauwelijks warmte weglekt. Voor jouw evenement gebruiken we stroom van de 1.650 zonnepanelen op het dak. De temperatuur is per zaal of ruimte te regelen. Daarvoor gebruiken we een WKO-installatie, die warmte en kou uit de bodem onder het complex haalt. Zo helpen we jou om een inspirerend en verantwoord evenement te organiseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak een afspraak voor een locatiebezoek of stel je vragen aan één van onze adviseurs.
We denken graag met je mee!

Of.... vul het formulier in en wij nemen contact op

Velden met een * zijn verplicht
NEXT QUBE
Een ready-to-go-setting voor
jouw volgende evenement
Lees meer

Deel deze locatie

Deel via Whatsapp Deel via mail Kopieer url De url is gekopieerd.