• Industriële uitstraling
  • Optimaal bereikbaar
  • Moderne faciliteiten
  • Tot 250 personen

Over Het Oude Magazijn

Het Oude Magazijn is een monumentale, industriële evenementenlocatie in het hart van Nederland. De locatie ligt op een historisch spoorcomplex, waardoor je gasten al bij binnenkomst dat wow gevoel hebben. Dat wordt versterkt door het warme interieur, dat fraai contrasteert met authentieke industriële eyecatchers. Door het hoge dak met de originele houten spanten, valt veel daglicht naar binnen wat een verrassend, ruimtelijk effect geeft. De locatie ligt op loopafstand van een treinstation en biedt voldoende parkeerplaatsen, ideaal dus!

Ontdek de locatie

Je bent van harte welkom voor een locatiebezoek, we laten de mogelijkheden van deze locatie graag aan je zien. Uiteraard denken wij ook graag mee over de invulling van je evenement. 

Stel jouw offerte samen

Next Venue Garantiefonds

Deze locatie is te boeken in combinatie met het Next Venue garantiefonds voor evenementen. Het fonds biedt zekerheid bij onverwachte situaties en geeft je de mogelijkheid om je evenement kosteloos te verplaatsen bij calamiteiten. Dit is dé garantie die je nodig hebt om te boeken. Meer weten? Check hier hoe het werkt!

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!

Stel een vraag Bel 088 000 1521 Stel jouw offerte samen