Deze landelijke locaties zijn sfeervol, rustig én bereikbaar

Deze landelijke locaties zijn sfeervol, rustig én bereikbaar

Je kent het misschien wel. Je zoekt een sfeervolle, landelijke locatie voor jouw zakelijke evenement. Maar het is ook belangrijk dat je gasten er gemakkelijk kunnen komen. Goed nieuws: Next Venue heeft twee van zulke locaties voor jou!

Plekken waar je tijdens een congres, relatiedag, productlancering of ander zakelijk evenement even helemaal uit de hectiek van de dag bent. Je verrast jouw gasten er met rust en ruimte, inspireert ze met een groene omgeving én krijgt er als bonus ook nog een wereld aan buitenmogelijkheden bij. Voor de eerste locatie nemen we je mee naar het buitengebied tussen Amersfoort en Hoevelaken. Daar vind je Hoeve Sparrendam.

Hoeve Sparrendam: warme uitstraling, ontspannen sfeer

Brainstormen tussen de bomen, netwerken op het terras met uitzicht over de weilanden of kennisdelen onder de karakteristieke houten balken van de hoeve? Het kan allemaal bij Hoeve Sparrendam. Deze monumentale boerderij stamt uit 1807 en heeft een warme uitstraling. In combinatie met de groene omgeving zorgt dat voor een ontspannen sfeer tijdens jouw evenement.

Met een karakteristieke subruimte en dichtbij de snelweg

Wil je relaties, klanten of medewerkers tijdens jouw zakelijke evenement laten kiezen uit meerdere gelijktijdige programmaonderdelen? Geen probleem, want je beschikt ook over een karakteristieke burcht: een grote, sfeervolle subruimte achter de hoeve. In totaal kun je tot 250 gasten ontvangen in Hoeve Sparrendam, dat op vijf minuten rijden ligt van de snelweg A1 en A28. Perfect bereikbaar dus en toch lekker landelijk!

De Veenderhoeve: landelijke locatie met een moderne twist

Nog zo’n goed bereikbare, landelijke A-locatie voor een bedrijfsfeest, klantendag of heisessie is De Veenderhoeve. Deze monumentale boerderij ligt in het dorpje De Klomp, net buiten Veenendaal. De hoeve heeft van buiten nog de historische looks uit 1867, maar is van binnen volledig gerestyled en verduurzaamd. Je stapt er binnen in een verrassend grote én lichte zaal, met een interieur dat een vleugje Scandinavië ademt. Je sprekers staan dichtbij de gasten, wat zorgt voor een betere connectie. Ook heb je er alle ruimte voor kennissessies, workshops of brainstorms.

Met de trein naar de hoeve; perfect bereikbaar voor al jouw gasten

En dan hebben we het nog niet over het terrein rond de hoeve gehad. Borrel of dineer bijvoorbeeld met klanten, relaties of medewerkers op het terras onder de stretchtent, terwijl je de zon ziet wegzakken achter de weilanden. We horen je denken: hoe zit het met die bereikbaarheid? Goede vraag. De Veenderhoeve is één van de weinige landelijke evenementenlocaties in Nederland met een station op loopafstand. Vanaf Veenendaal De Klomp treinen je gasten makkelijk van en naar onder meer Arnhem, Utrecht en Amsterdam.

Stel zelf online je offerte samen op nextvenue.nl

Enthousiast geworden? Bekijk Hoeve Sparrendam en De Veenderhoeve en ontdek nog meer mogelijkheden voor jouw congres, relatie-evenement of andere zakelijke bijeenkomst. Of stel direct zelf online jouw evenement en offerte samen. Gewoon waar en wanneer het jou uitkomt. Succes!

Terug naar overzicht

Bekijk onze eventcases en laat je inspireren
Artikeloverzicht

Deel dit artikel

Deel via Whatsapp Deel via mail Kopieer url De url is gekopieerd.