Next Qube

Evenementenlocatie Midden-Nederland

Next Qube

Naar locatiezoeker

Next Qube is een ready-to-go-setting voor jouw volgende evenement. Creëer blijvende herinneringen en ontgrendel nieuwe niveaus van fysieke, hybride en online evenementen. Met 2.500 vierkante meter vloeroppervlakte, een interactieve studio en mindblowing licht en geluid, organiseer jij moeiteloos een onvergetelijk event. Alles staat al voor je klaar. Welk evenement mogen we voor je realiseren?tot 750 personen
Plug-and-play zaal
Centraal in Nederland
Sfeervol en modern ingericht

Over
Next Qube

Een plug-and-play zaal met drie grote schermen, een podium en zitplaatsen voor 750 gasten. Denk je groter? Geen probleem. Dan trekken we het naastgelegen paviljoen voor je erbij. Dit maakt Next Qube de perfecte evenementenlocatie voor jouw volgende congres, beurs, of personeelsbijeenkomst.

Thorbeckelaan 123
3771 ED Barneveld
Tel. 088 - 000 15 50
info@middennederlandhallen.nl

Ontdek
Next Qube

Benieuwd naar deze hightech eventlocatie? Je bent van harte welkom voor een locatiebezoek, we laten de mogelijkheden graag aan je zien. Uiteraard denken wij ook graag mee over de invulling van je evenement. Zelf al aan de slag? Stel dan via de knop hieronder je event zelf samen!

Stel jouw offerte samen
Waarom Next Qube

Bij Next Qube creëer je belevingen die ertoe doen, voorbij de grenzen van traditionele evenementen. Met state of the art faciliteiten in beeld, licht en geluid creëer je een onvergetelijke atmosfeer. Van dynamische lichtshows tot interactieve experiences: we bieden alles om je evenement, pitch of optreden naar het volgende niveau te tillen. Ons toegewijde team staat klaar om dat in de puntjes voor je te verzorgen.

Duurzaamheid als standaard bij Next Qube

Kiezen tussen een inspirerende en duurzame locatie voor jouw congres, beurs of productlancering? Dat hoeft niet meer. Want bij Next Qube is duurzaam de standaard. De locatie is volledig energieneutraal, mede dankzij de 1.650 zonnepanelen op het dak en een WKO-installatie die de bodemtemperatuur gebruikt om de locatie te verwarmen of juist te koelen. Zo organiseer jij in Next Qube een evenement met een minimale ecologische voetafdruk.

Next Qube
wacht op je

Maak een afspraak voor een locatiebezoek of stel je vragen aan één van onze adviseurs.
We denken graag met je mee!

Of.... vul het formulier in en wij nemen contact op

Velden met een * zijn verplicht
LOGISTIEK.NL
Warehouse Insights kijkt terug op
tof event in Next Qube
Lees meer

Deel deze locatie

Deel via Whatsapp Deel via mail Kopieer url De url is gekopieerd.