• Energieneutrale locatie
  • Centraal in Nederland
  • 20+ zalen
  • 1.750 parkeerplaatsen

Over Midden Nederland Hallen

Modern, licht, ruim opgezet en toch sfeervol. Optimaal bereikbaar, duurzaam én met alle ruimte voor jouw evenement. Dat maakt de Midden Nederland Hallen de ideale locatie voor bijvoorbeeld een congres of beurs. Ontvang tot 5.000 bezoekers in meer dan 20 zalen, voorzien van moderne technische faciliteiten. Ze zijn multifunctioneel inzetbaar en direct te gebruiken, maar geef er gerust je eigen, creatieve twist aan.

Online of hybride evenementen

Livestreams, webinars, online talkshows, online congressen en hybride evenementen; er zijn volop kansen om in touch te blijven met jouw doelgroep. Met een inspirerend online of hybride evenement val je op en kun je zelfs een groter publiek bereiken dan ooit tevoren.

Bekijk de nieuwe Next Qube Bekijk de Studio Interactive XL Bekijk de Midden Nederland Studio Bekijk de PuurDichtbij Kookstudio

Ontdek de locatie

Je bent van harte welkom voor een locatiebezoek, we laten de mogelijkheden van deze locatie graag aan je zien. Uiteraard denken wij ook graag mee over de invulling van je evenement. 

Next Venue Garantiefonds

Deze locatie is te boeken in combinatie met het Next Venue garantiefonds voor evenementen. Het fonds biedt zekerheid bij onverwachte situaties en geeft je de mogelijkheid om je evenement kosteloos te verplaatsen bij calamiteiten. Dit is dé garantie die je nodig hebt om te boeken. Meer weten? Check hier hoe het werkt!

Stel jouw offerte samen

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!

Stel een vraag Bel 088 000 1521 Stel jouw offerte samen