F&B Manager
- Lunteren
- 32/38 uur
- MBO werk- en denkniveau
Ga aan de slag als F&B Manager bij Hotel de Werelt!
Hotel De Werelt is een bijzondere plek, in de bossen gelegen, een totaalbeleving voor onze gasten. Omgeven door natuur ontvangen we particuliere en zakelijke gasten in sfeervolle kamers, een wellness, gym, met puur en eerlijk eten van lokale boeren en leveranciers en oneindige mogelijkheden voor activiteiten in de omgeving.
Jij als F&B Manager
Als Food & Beverage Manager ben jij verantwoordelijk voor de bar, bistro, het banqueting-restaurant en de coördinatie van 21 vergaderzalen. Je werkt nauw samen met de Chef-kok en leidt een team van circa 15 medewerkers.
- Je plant en coördineert de personeelsinzet
- Je doet bestellingen en beheert de voorraad
- Je bewaakt kosten en legt verantwoording af
- Je bent hét aanspreekpunt voor gasten en medewerkers
- Je zorgt samen met je team voor een zorgeloos ontbijt, lunch, diner of drankje in de bar
Met jouw energie en coachende stijl weet je medewerkers te motiveren en te laten groeien.
Wij zoeken... jou!
Een echte teamplayer met de human touch en een eigen identiteit. Je bent communicatief sterk, goed georganiseerd en flexibel in werktijden.
- Ervaring in een vergelijkbare functie
- Proactieve en representatieve houding
- Gast- en servicegericht: optimale service zit in je DNA
- Stressbestendig
- Goede beheersing van Nederlands én Engels
- Minimaal mbo werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde toeristische opleiding
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord
- Bent in het bezit van een certificaat Sociale Hygiëne en eventueel Leermeester
- Beschikbaar voor 32-38 uur per week
- Een flexibel werkrooster
Ben jij geïnteresseerd in de functie en wil jij komen werken bij Next Venue?
Stuur dan vrijblijvend een brief met CV. Jeanine van HR neemt contact met je op.