Next Qube: de hightech eventlocatie die energie geeft

03 mei 2022

Next Qube: de hightech eventlocatie die energie geeft

Als evenementenorganisator weet je: alles draait om energie. De juiste vibe in je programma, je gasten die op het puntje van hun stoel zitten. En dat is precies wat Next Qube losmaakt. Next Qube is een nieuwe high-tech setting die energie toevoegt aan jouw event.

Next Qube? Dat is een ready-to-go concept voor zakelijke evenementen, in het hart van Nederland. De kubusvormige ruimte (2.500 m2) bevat een verbluffende pakket aan technische faciliteiten voor bijvoorbeeld 4K-broadcasting en audio- en lichtshows. Allemaal plug-and-play en inbegrepen in de vaste locatieprijs. Lekker gemakkelijk en voorspelbaar voor jou als organisator! Je ontvangt er moeiteloos tot zo’n 750 gasten en wordt tot in de puntjes ontzorgd op gebied van onder meer food & drinks en equipment.

Haarscherpe video-experiences en waanzinnige lichtshows

Wat opvalt als je binnenstapt? Dat zijn de nieuwe, state of the art technische faciliteiten van Next Qube. Het hoofdscherm van 12 x 6,75 meter heeft bijvoorbeeld een bijbehorende 4K35-projector, voor haarscherpe video-experiences. Op en rond het podium vind je een batterij aan strips, spots en LEDbeams, waarmee waanzinnige lichtshows te configureren zijn.

Streamstudio voor hybride en online events

Ook handig: Next Qube heeft geïntegreerde studiofaciliteiten met plug-and-play streamsoftware. Zo kun je moeiteloos een hybride of een online event hosten, waarbij je via meerdere vaste en PTZ-camera’s moeiteloos de verbinding legt tussen bijvoorbeeld sprekers op het podium en gasten die thuis het evenement meebeleven. De supersnelle glasvezelverbinding en directe inbelverbinding zorgen dat je altijd connected bent.

Uitbreidbaar met subs en GrandCafé

De plenaire zaal van Next Qube is strak en modern ingericht, met alle equipment voor jouw event. Het paviljoen heeft een subtiele industriële vibe. Heb je meer ruimte nodig? Met meer dan 15 subs en een naastgelegen Grand Café kan je als evenementenorganisator écht alle kanten op.

Centraal gelegen, energieneutraal

Je vindt Next Qube in de Midden Nederland Hallen. Direct aan de snelweg A30, midden in Nederland. Met 1.750 eigen parkeerplaatsen stappen je gasten altijd voor de deur uit. Wist je trouwens dat het complex helemaal energieneutraal is, dankzij de warmte-koudeopslag en 1.650 zonnepanelen? Dat geeft nog meer energie en maakt Next Qube dé verantwoorde toplocatie voor onder meer productlanceringen, personeelsbijeenkomsten, congressen en meet-ups. 

Terug naar overzicht

Bekijk onze eventcases en laat je inspireren
Artikeloverzicht
Elevate Your Event: 12 experts over de eventwereld in 2040

Ontdek, leer en connect op 20 maart in de Midden Nederland Hallen.

Lees meer
XXL-uitbreiding voor Midden Nederland Hallen

Jacco van der Tak (burgemeester gemeente Barneveld) en Timo Kruft (eigenaar Midden Nederland Hallen) brengen een toost uit op het bereiken van het hoogste punt van de nieuwe theaterhal.

Lees meer
Het shopmanagers event van ONLY Stores

Iedere jaar organiseert ONLY Stores Holland een tweedaags-event voor alle 150 shopmanagers in Nederland. Dit keer in de Rijtuigenloods!

Lees meer

Deel dit artikel

Deel via Whatsapp Deel via mail Kopieer url De url is gekopieerd.